Пређи на главни садржај

Sammydress fashion and more



Sammydress ima odličnu ponudu,ali kako je jedan od retkih sajtova koji ima garderobu i za decu porudžbina obično bude za Lenu,ni sada nije bilo rugačije. :)

Kada sam videla ovu trenerku nije bilo dileme,poručujem pa makar i dva broja veću.

Floral Baseball Jacket + Pants - Black - 140


Mnogo je slatka trenerka,a i praktična,jer gornji deo izgleda kao sada popularne jaknice što je važno ukoliko imate starije dete.Mada i ova moja šmizlica već zna da bira šta će da obuče. :D



I jeste nam veća,ali za jedan broj (iako piše veličina 140).

Drugi proizvod je takođe za Lenu,ali je ispao malo drugačiji nego što sam mislila.

Little Girl Printed Cotton Blend Lined Leggings - Gray - 130

Na prvi pogled ove helanke izgledaju obično,ali su u stvari termo. Ups! :D
Koliko sam sebi pokušavala da nađem,pa čak i kada je u nazivu pisalo termo stizale su mi tanke,a Leni hoću tanke i već drugi par termo. :D

Naravno i one su veće,broj je 130.
To nam je jedan broj veće,a mame znaju da se deci uzima veće za broj,samo što su veće za bar dva broja,veće su i od donjeg dela trenerke (140). Tako da će da sačekaju sa nošenjem,ali nema veze,deca brzo rastu. :)

Nešto i za mamu :)

Embellished Silicone Digital Analog Watch - Mint




Zar nije divan? :)
Meni je prelep,mint (ja to zovem tirkiz)odličan za letnje kombinacije.


Dugo sam ga merkala i čekala da dobijem sajt koji ga ima.
Čak sam mislila da će proći leto dok mi stigne,ali srećom ni ovaj paket nije tako dugo putovao.
Stiže sa baterijom.

A sada nešto što mi se ranije nije dopadalo,dok nisam videla ove :)

Teardrop Flower Leaf Gypsy Ring Set - Silver





Baš su lepi i jako lepo stoje


A ovo je kada odem kod mame,da joj pomognem da očisti patos,tj.laminat :D

Practical Chenille Mop Slippers Dust Floor Cleaning Mopping Foot Shoes Home Pair Cleaner - Orange



Na sajtu je drugačija slika,malo su nas prešli,jer onaj plavi deo što se vidi uopšte nema veze sa ovim mop nazuvicama,to su posebne patike.
Što znači da vam treba neka obuća na šta ćete navući,kako ne biste dovodili kožu u kontakt sa sredstvom sa kojim čistite,ili sa prljavštinom.

I zamalo da zaboravim da vam napišem da mi set za kupatilo nije stigao,eto zašto je dobro što pišemo wishlist-e. :D
Kako izgleda pogledajte u prošlom post,tj. u wishlist-i  https://emilijaema82.blogspot.rs/2017/07/sammy-dress-wishlist-2.html .
Znači Irvas ostaje do daljnjeg. :/

Ostalo je još divnih stvari koje nisu stale u porudžbinu jer sada plaćamo poštarinu.
Da i Sammydress je ukinuo besplato slanje,a nešto mi govore da će i ostali to da učine.
Baš bezveze.


Nagradna igra je u toku,prijavite se! :)
https://emilijaema82.blogspot.rs/2017/08/rosegal-beautiful-things-surprise.html


vaša Ema

Коментари

  1. Papuče su hit totalni, slatko sam se nasmejala :). Lenica je predivna i sve joj lepo stoji, a dopada mi se i tvoj deo, lepa porudzbina :)

    ОдговориИзбриши
  2. Papuče su baš smešne. :D <3
    Zapratila sam te, pa ako želiš uzvrati.
    Dreaming of fashion and beauty

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.