Пређи на главни садржај

New in - #17


Ovo su moji junski i julski noviteti.
Uglavnom kozmetika, pošto novitete sa sajtova često gledate po postovima.

Prelepa maska za Honor 7 lite


Ovu prelepu masku za moj Honor 7 lite sam sasvim slučajno našla,a maske za ovaj telefon skoro da ne možete naći i još ovako lepu.
Cena-800 din.

To me je muž častio, kada sam dočekala masku sa Banggood sajta i razočarala se.

Možete je videti ovde ,a post o njoj i zašto sam se razočarala pročitajte u postu https://emilijaema82.blogspot.rs/2017/06/banggood-wishlist.html .

Već svi znate da ne može da prođe mesec bez makar jedne stvarčice iz Avona.

Ovog puta Senses energising gel za tuširanje,manje pakovanje-109 din.
Uzela sam ga jer je zgodan za putovanje,poklopac se malo teže otvara pa mi zato i odgovara,da ne brinem da li će se prosuti.


Ove slatke hemijske (rozu i ljubičastu) sam kupila u pošti kada sam išla po Avon paket,zato su slikani zajedno. :)
Cena -35 din. po komadu
Ima još boja i svaka piše u boji koju vidite.

Economic 318

Ovo su najbolje kopije parfema ikada urađene!
Koštaju oko 250 din. po komadu (u lokalnoj Alfa parfimeriji) imaju 20 ml što je odlično za nošenje u svakoj torbi i ako vam brzo dosade parfemi,a tek koliko su postojani!
Avonovi parfemi im nisu ni prići.
318 je kopija Opiuma.
Ako već nisam u mogućnosti,ili ne želim da kupim original (a svašta sam čula za te naše originale) onda mi je ovo najbolja opcija.

Za Lenu Seba med spf 50


Ako Bog da (bukvalno,zbog skorašnjih događaja) u septembru ćemo u Grčku,pa se opremamo na vreme. ;)

I opet Avon

Senses moisturising calming Tuscany 500ml- naziv i nije toliko bitan koliko da je to kremasti gel za tuširanje,koji mojoj koži više prija od njihovih klasičnih.
Cena je bila 169 din.ako se ne varam,na popustu naravno.
Piše da ima 100% maslinovog ulja,hmmm , javiću vam.

Color trend lush lips balm vanilla bean- gelove za tuširanje kao da pijemo,a balzame za usta ja kao da jedem tako da evo novog,da se nađe. :D
Cena je bila oko 170 din.ako se ne varam,što mi za Avon i nije tako jeftino,ali kako volim vanilu rešila sam da probam.
Pre dosta godina imala sam balzam za usta koji pravila apoteka Fabeg-fantastičan miris vanile,najbolji! Prosto te mami da mirišiš,pojedeš,bio je pravo uživanje,ali ga više nikada nisu napravili barem ne tako dobrog,šmrc.
Od tada sam u potrazi za takvom vanilom bilo da je balzam za usta,gel za tuširanje,losion,ili parfem.

Advance techniques Styling-Protect- 249 din. na popustu.
Ovaj sprej bi trebalo da štiti kosu od toplote prilikom feniranja ,ili uvijanja/peglanja.
Nisam ga još uvek probala.

Šta ste vi novo kupile?


vaša Ema

Коментари

  1. Hi dear, i'm a new follower of your blog, can you follow me on my blog? <3 <3 <3
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  2. I ja obožavam mini pakovanja gelova. Zaista su prava stvar za putovanja. Što se tiče gelova i balzama potpuno te razumijem :D. Ja imam ovaj balzam iz Avona samo je od kokosa. Bukvalno sam ga, za pola mjeseca, pola potrošila i skoro sam otvorila drugo pakovanje jer je ono "pojedeno" :)
    Želim ti lijep dan, draga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pomislila sam i na taj od kokosa,on mi je sledeći.
      Samo da prvo "pojedem" ove što imam. :D
      Mada moram da kažem da ovaj od vanile nije dobra podloga za šminku,ali nije loš za negu,malo je masniji.
      I ja tebi želim lep dan draga. :*

      Избриши
  3. Maskica je stvarno prelijepa, a definitivno ću morati probati te economic parfeme, mislim da je i kod nas u hr cijena približna, a s obzirom da mi je previše dati za original mislim da mi se ovo čini kako odlična kupnja :D

    valentina-grahovac.iz.hr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Valentina. :)
      Probaj obavezno,odlični su.
      Mužu godinama uzimam 100-ku to je kopija Kurosa i odlična je,a znam jer smo imali i original.
      Javi koji si izabrala i kako ti se sviđa. :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.