четвртак, 06. јул 2017.

Rosegal red spaghetti strap dress (wishlist)


Rosegal teži da pređe na prvo mesto što se tiče mojih saradnji,ne ljutim se. :D

Evo šta vam danas predstavljamo Red spaghetti strap dress i white collar black dress  bacite pogled na ove haljinice odlične su za leto,a nađe se model za svaku priliku.

Nisam sigurna šta se desilo sa prethodnim paketom,ali nikako da stigne, iako praćenjem vidim da je stigao u zemlju.
Uglavnom pišem novu wish listu i iskrena da budem mučim se da izaberem-ne znam hoću li dobiti prošli paket,a je sve više novih stvari koje mi se dopadaju,a treba se uklopiti u budžet.

I posle više dana mozganja i uklapanja (ko bi rekao da je blogerski posao ovako težak? :D ) evo šta sam odabrala:

Sandale i dalje čekam,one iz prošlog paketa tako da ih ovog puta preskačem i biram kućne papuče

Faux Fur Slippers - PinkNe samo da su moderne,nego su i mnogo slatke,a rekla bih i udobne.
Najveći broj je 39,meni je to knap,ali za kućne bi trebalo da odgovara,videćemo.Casual V-Neck Short Sleeve Solid Color Pocket Design Women's Romper - Purplish Blue - XlDoterivanje na visokim temperaturama mora da bude domišljato-lepo,prilagođeno prilici i naravno udobno.
Za veličine me ništa ne pitajte,nemam pojma,čekam da stigne. :D

Magic and Flexible Waterproof Gal's Hair Bands 8 PCS / PackGumice koje su prošle godine bile hit,stigle su i na sajtove,pa da ih isprobamo.
Ima ih 8 u pakovanju ,tako da ćemo da podelimo Lenkica i ja. :)

Professional Stainless Steel Hair Scissors Salon Cutting Thinning Hairdressing ShearsMakaze su tu da mi olakšaju skraćivanje Leninih šiški.Nadam se da su dorasle izazovu. :)


Multi-functional Clip Type Rice Washing Strainer Sieve Fruit Cleaning Tool Kitchen Gadget - PinkNašla sam svašta zanimljivo od kuhinjskih potrepština.
Ova sitnica bi trebalo da pomogne da vam ne ispadaju npr.makarone,dobro oni ga koriste za pirinač.Uglavnom vrlo interesantan proizvod pa javljam i da li je i nama koristan.


Da li vas je nešto privuklo? :)


vaša Ema

Нема коментара:

Постави коментар