Пређи на главни садржај

New in - #16


Kod mene je new in uglavnom mini,jer se i dalje držim trošenja i čini mi se da se više radujem kada neki proizvod potrošim. :D

Već godinu dana raščišćavam kozmetiku,a i garderobu,obuću...sve.
Dosta sam potrošila,a i poklonila tako da bi bilo lepo i da nešto prodam,pa svratite na rasprodaju. :D

Ovo moji noviteti za maj i jun.

Avon Naturals kremice



Nisam ih ni probala,jer sam ih poručila nešto pre Eucerinovog događaja i od tada testiram Eucerinove kremice tako da ove čekaju.
Inače cena je bila 10 dinara uz kupovinu nekog drugog proizvoda...bila je uslovljena kupovina,ali isplati se.

Sledeći proizvod je masna senka sada se zove Mark


Dugo je merkam i nikako da se rešim,sada je bila na popustu (ispod 300 dinara ) pa sam rešila da uzmem ljubičastu. Bolje da sam neku drugu boju,jer ljubičasta u katalogu i ova nemaju veze.
U katalogu je lepa,baš ljubičasta,a ovde vidite i same toliko je svetla da  se jedva vidi,na mom kapku naročito.
Šteta jer je kvalitetna senka,lepo se nanosi i stoji na kapku,ne skuplja se u naborima.
Postoji još 4 nijanse,ali posle ove ne bih da isprobavam i bacam novac.


Avon simply delicate- ne znam za vas ali ovo je moj omiljeni intimni gel.
Ne znam koja mi je ovo bočica po redu i definitivno zeleni (refreshing).
Cena je bila nekih 200 dinara,za 300ml to je super cena.
Zadovoljna sam kvalitetom,negom,mirisom,a i cenom,moja preporuka.


Drugi proizvod na slici je Avon on the go Sun + spf 50-nov proizvod koji takođe čeka da bude proban tako da ćete utiske dobiti malo kasnije. :)

Grazia je rešila da nas obraduje tečnom Golden rose senkom


Interesantno pakovanje,koje je mnoge i zbunilo,krije još interesantniji proizvod koji kada vam se osuši stoji na kapcima ceo dan.Odličan izbor za letnje vreline,ili za dan na bazenu-ako ne možete bez šminke.
Što se mene lično tiče važi pravilo manje je više pa tako i sa ovim proizvodom.
Nanesem tačkicu,dve na sredinu kapka i razmažem četkicom jednom od ovih Dresslink četkice- pufnasta,okruglo sečena,gusta i odlično odradi posao (eto nađoh namenu i tim četkicama). Posle toga potrebno je još malo da se sačeka da se osuši i gotovo,tu je dok je ne skinete.

Nešto sam i dobila :)

La Roche-posay termalna voda



Stvarno osvežava,kada se naprskam imam osećaj kao da stojim pored tog termalnog izvora dok me voda zapljuskuje. Ostale dobrobiti nisam otkrila jer sam je samo dva puta probala,tako da ću vam i to javiti.
Uglavnom vam predstavljam nove proizvode,ili meni nove,koje nisam probala tako da je ovo  samo upoznavanje,a možete i da napišete da li vas neki proizvod posebno interesuje.

Na ovoj slici vidite Eucerinove pr proizvode.
Njih sam vam već predstavila u postu Eucerin-Pregled za sve .
Micelarni fluid je već dobio svoj post,jer je to proizvod koji me je oduševio na prvo korišćenje Eucerin DermatoClean 3u1 Micelarni fluid .


Uskoro vam stiže još jedan post o Eucerinovim proizvodima,a do tada pročitajte linkove gore,ako ste ih propustile.
Spremam vam i novi tip posta-proizvodi koji su me raočarali.


Šta ste vi kupile u ova dva meseca?

Da li preterujete sa kupovinom,ili kupujete po potrebi?


P.s.
Volim da čitam vaše komentare,ali bez linkova.To vam je kao da u tuđoj radnji zalepite vašu reklamu i to bez pitanja.
Znači nije ni lepo ni kulturno,a podršku od mene svakako dobijate (kada imam vremena čitam vaše postove).
Nadam se da sam sada bila jasna i da ćemo se lepo družiti.



vaša Ema

Коментари

  1. Hehe, znači stigla je i krema na red :D Stvarno koristim mnogo proizvoda od Avona, ali za čudo, osim kreme za lice, nisam koristila niti jedan. U poslednje vrijeme, po blogovima, dosta viđam ovu kremu sa krastavcem i čaevcem, ali nikada je nisam porbala. Ako je probaš javi kakvi su utisci. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaću je svakako i ako zasluži dobiće post,ako ne javiću ti kakva je. ;)

      Избриши
  2. Анониман5. јул 2017. 12:34

    Jako divan post, draga. Sviđaju mi se noviteti.

    laAdda | 13 reasons why I love summer

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.