Пређи на главни садржај

Gamiss/Rosegal best shopping


Trebalo je da vam predstavim proizvode sa Gamiss -a, ali je nastala mala zbrka i predstavljam vam proizvode sa Rosegal -a, jer tako je moj saradnik rešio problem.

Šta se desilo-ponuđen mi je Gamis što sam ja rado prihvatila,malo zbog promene,a malo više zbog proizvoda koji su mi se svideli,a Zaful ih nema.
Dobila sam i linkove,napisala post,izabrala proizvode,krenula da poručujem kad cifra izađe mnogo veća i onda vidim da ja plaćam poštarinu,što do sada nije bilo.
Na kraju ispada da bih mogla jedan proizvod ,eventualno dva poručim i ostalo dam na poštarinu,to je rešeno tako što mi je dato da poručim sa Rosegala,a reklamiram Gamiss.
Kako sam sa vama uvek iskrena mislila sam da je red da vam obajsnim ovu zbrku.

Dakle čitale ste ovu wishlistu ,a u stvari poručila sam sledeće :

Tank A Line Casual Everyday Dress - Wine Red - Xl



Još jedna haljinica za mame mada ova može za razne kombinacije da posluži. :)
Jednostavna haljina A kroja koja pada niz telo i skriva nedostatke,dužina je odgovarajuća,a materijal neverovatno prijatan.
Ovo oni nazivaju pamukom.Danas je malo šta pamučno,još ako se tegli odmah znate da nije,ali ova mešavina nije ona kao za kupaći kostim,već nežna i udobna.

Jednostavna,slatka i udobna haljinica,prijatna za nošenje.
Koju sam ukombinovala sa:

A Suit of Rhinestone Faux Turquoise Heart Necklace and Earrings - Green



U ovaj set sam se zaljubila na prvi pogled.
Tražila sam nešto sa tirkizom,dobro "tirkizom" mislim da je odličan za leto i naišla na ovaj set-ogrlica + minđuše.
Već sam ih probala,a kako izgledaju pogledajte na slici ispod.
Inače obavezno prebrišite nakit,a minđuše i dezinfikujte.



Ovo je moja brzinska letnja frizura,ako vas zanima kako je pravim kažite. :)

High Waisted Skinny Mini Denim Shorts - Blue - 2xl



Teksas šorc sa visokim strukom,klasika. :)
Ovaj je odlične dižine pa i ovako kratak nije prekratak.
Mislim da nam svima treba ovakav šorc,veoma je uklopiv,jedino nije za posao mada i to zavisi od toga gde radite. :)
Uzela sam 2xl zbog prethodnog problema sa kombinezonom i ispada da mi je malo veći,eto ovde mi je 2xl veće,nije mnogo,ali volim kada su mi nogavice malo uže ( a i guza ;) ).Ima i malo elastina.
Sve u svemu zadovoljna sam.

Slim Fan Shape Makeup Powder Concealer Blending Finishing Highlighter Brush - Brown


Konačno i ja imam fen četkicu. :D
Sve sam mislila šta će mi?
I sada bezveze poručim,čisto za probu kad eto meni prijatnog iznenađenja. :)

Košta oko 1$ i nisam nešto očekivala,a eto nje u posebnoj plastičnoj kesici,znači posebno pakovanje zgodno za poneti,ne ona folija što se lako cepa.
Prilikom pranja nije ispala ni jedna dlaka,brzo se suši i prilično lepo radi svoj posao,tj.nanosi hajlajter,čak i onaj moj što se ništa ne vidi.
Za dalje videćemo,ali prvi usisak je svakako pozitivan. :)

I nešto što je danas stiglo

Simple Practical Eyelash Tool For Women


http://www.rosegal.com/makeup-brushes-tools/simple-practical-eyelash-tool-for-143105.html

Kako volim maskarom da uvijam trepavice,tj.podižem često mi se desi da se umažem i baš sam zbog toga ovo pomagalo i poručila.


Kako sada imam dosta saradnji nadam se da mi se ova zbrka više neće dešavati,baš me je zbunila. :)


Kako vi rešavate zbrke?

Kako vam se sviđa moj izbor?
Ja sam ovog puta oduševljena svime,ali baš svakim proizvodom imate moje tople preporuke. :)



vaša Ema

Коментари

  1. Ja jos nisam imala zbrke osim na nekom novom sajtu kad su mi umesto na moje ime poslali paket na ime bloga pa ga nisam mogla dobiti, vracen je njima,a ja sam zahtevala da ga salju opet jer sam vec uradila reklamu, poslat je pa cekam. Inace sorc mi se jako dopada, a haljince ti stoji odlicno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To mi se nije desilo,da pošalju na ime bloga,barem za sada,a ova zbrka je nastala od kako su Gamiss i Sammydress uveli plaćanje poštarine.Baš im je bezveze potez.
      Hvala. :* Tako se u njoj i osećam,divna je za nošenje. :)

      Избриши
  2. Super su stvarcice. Posebno mi se dopada ovaj sorc.❤

    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Super stvarčice, ali da je zbrka baš je zbrka :D
    Ovaj set nakita sam dugo gledala i mnogo je lijep.
    Što se tiče šorca mislim da je bolje da bude veći nego manji. Ubijek ga možeš suziti, a haljinica ti jako lijepo stoji.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.