недеља, 23. март 2014.

Potrošeni proizvodi #1
Ovo je moj prvi post ovakve vrste.
Iskreno nisam ni planirala ovakve postove(pa sam dosta toga i pobacala pre slikanja),ali sada kad vidim kako mnoge devojke ovako pišu rešila sam i ja da se pridružim.
Možda vam osvežim pamćenje nekim proizvodima :)
Za početak ovoliko.

 Prvi sa leve strane je Oriflame Activelle invisible anti-prespirant 24h deodorant.Uh koliko ime!
Imam gomilu Oriflame proizvoda jer sam duže vreme bila njihov konsultant(doduše iz više puta).
Tako sam i ovo uzela,mada nisam ljubitelj rol-on-a.
Od 24h zaštite nema ništa.Lepo miriši,cvetno i osvežavajuće u isto vreme i nije toliko lepljiv,ali ipak mu treba vremena da se osuši.Ja naravno nisam imala živaca toliko da čekam pa su se tragovi na odeći ipak videli.Ako se ne znojite puno,ovo može biti pravi dezodorans za vas.

L'Oreal Lash Architect  Moja omiljena maskara!Iskoristila sam bukvalno sve,skroz je suva,kao da i nije bilo maskare unutra :) Ni ime joj se više ne vidi,izlizalo se. :) Posle ove sam isprobavala i druge njihove maskare,ali mi je ova definitivno najbolja.Nego je nešto više ne pronalazim u prodaji,već neko vreme.Izgleda je novo potisnulo kvalitet. :(

Još jedna L'Oreal maskara,ovog puta Extra -Volume Collagene I njom sam bila prilično zadovoljna.Daje efekat veštačkih trepavica,podiže,daje volumen,sve kako su rekli,samo što je za moj ukus četkica prevelika pa sam znala malo i da se umažem.Inače sam bila oduševljena kako mi trepavice izgledaju.Moram da kažem i da meni sve maskare dugo traju,iako su osnova mog šminkanja i za sve to vreme mi se nije osušila :)

Oriflame Visions-tečna senka za oči Odlična za devojke koje se puno znoje,ili za one koje vole našminkane na bazen,plažu,ali mislim da se više ne prodaje.Vodootporna je,mora brzo da se razmaže i malo da se sačeka da se osuši,inače se kapak zalepi. :)

 Oriflame Visions karmin ne deluje,ali je izuzetno kvalitetan,hidrantan,lako se nanosi,ali nije nešto naročito postojan.Boja ima raznih ova moja je neka svetlo svetlo roza,Tom.Mada kako se po katalozima sve brzo menja ne verujem ni da postoji više. 

Deborah jedan divan nežno rozi karmin,sa krupnim šljokicama koje su znale malo da mi smetaju na usnama.Preostao iz perioda kada sam se šminkala jako svetlim karminima.Izuzetno kvalitetan i postojan,divnog vanilastog mirisa.

I naravno ćupić! Oriflame Tender Care Vanilla-Protecting Balm Možda još nista primetile,ali ja mnogo volim miris vanile :) Tako da kada se ovaj ćupić pojavio,nije bilo razmišljanja.Odličan je za negu suvih usana,ustvari možete ga mazati na sve suve delove kože,ali meni je ovaj isključivo za usta. 
Ranije nisam obraćala pažnju,ali sada bod dejstvom medija i svih proizvoda bez parabena počela sam da pregledam etikete i videla da i ćupić ima propyl-paraben.
Eto ispade da je bolje da što manje znamo,jer to nije jedini proizvod koji imam i obožavam,a i ma parabene.
Izuzev Lash Architect maskare i vanila ćupića ništa više ne bih ponovo kupovala.

XXX Ema
Нема коментара:

Постави коментар