Пређи на главни садржај

Strailboard best electric Skateboard



Zdravo svima,danas vam pišem jedan malo drugačiji post.

S obzirom da sam sada mama i jednog dečaka (koji je već nestašan) ne bi bilo loše da počnem da se pripremam na razne sportske aktivnosti.

Već par godina je u mom gradu jako popularan park u kome se voze skejtovi i vežbaju razne vratolomije. Kao majku me to baš i ne oduševljava,a onda se setim kako sam i ja kao dete učila da vozim skejt (doduše vez vratolomija).
Danas,pored klasičnih skejtova možete da odaberete i nove električne modele.

Hi everyone, today I am writing to you a slightly different post.

Given that I am now a mom of a  boy (who is already miserable), it would not be bad for me to begin preparing for various sports activities.

For a couple of years now, my town is a very popular park in which skate rides and practicing various neckline. As a mother, I do not really like that, and then I remember that I, as a child, taught me to ride a skateboard (though a coup d'etat).

Today, in addition to classic skates, you can also choose new electric models,which you can see here https://strailboard.com/  .






Na prvi pogled i nisu toliko drugačiji zar ne?

Možda imaju malo drugačiji oblik i fali im šarenilo,ili se to ja sećam onih skejtova iz 90-ih?

U svakom slučaju ovi skejtovi imaju tajnu koja ih razlikuje od klasičnih.

At first sight, skates are not so different, are they?
Maybe they have a slightly different shape and missing them, or do I remember those skates from the '90s?

In any case, these skates have a secret that distinguishes them from classic ones.

Evo šta kaže proizvođač o njima:

Here's what the manufacturer says about them,
This is:

Strailboard V2 Pro (38") Dual Motor Wheel Off Road Electric Skateboard

Strailboard V2 Pro Electric Skateboard with remote control,you can control the acceleration and brake.With the powerful battery,Strailboard V2 Pro Skateboard can recharge the battery when you brake which support up to 30km.
ESC:Strailboard V2 Pro come with the most stable ESC in an eboard system. which support water-resistant, shockproof,and brakes and accelerates smoother.

Battery: Strailboard V2 Pro come with double discharge rate of 30A improved battery,you can mailtain high speed with low running battery.

Braking: The battery support recharge when you brake,you can get more 10% more power battery.

Wireless Remote Control: The 2.4G scroll wheel makes it easy to fully control the board for smoother acceleration and braking,which in your hands can nicely control and comes equipped with 3 speed modes.

Strailboard V2 Pro Board Details:
RANGE:15.5-18.6 miles (25-30 km)

TOP SPEED
Fast mode:38km/h
Middle mode:30km/h
Slow mode:20km/h

Speed per hour:
Up to 40km/h

Material: 5 layers of maple, 2 layers of bamboo
Wheel:    PU high elastic wheel

Weight
18.5 lb(8.4 kg)

Size
900*240*150mm

Contain:
1 x Strailboard V2 Pro Board
1 x Wireless Remote
1 x Power Charger
1 x Skateboard Tool
1 x Rear LED Safety Light

Temperature: Strail Boards support -5 to 42 temperature degree

O tehničkim stvarima neću da pišem,jer to nije moja struka,a imate lepo napisano (od proizvođača).

Meni je ovo vrlo zanimljivo,pogotovo što ima tri brzine pa bih smela čak i ja da ga probam.
Ali,iskreno,ova vožnja vam se ne računa u fizičku aktivnost, možda samo kao boravak na čistom vazduhu (u zavisnosti od mesta u kome se vozite).
Dakle,vozite se na baterije (uz bežični daljinski upravljač) birate između spore,srednje i brze brzine i možete da dostignete do 40 km na čas.
Sam skejt teži 8,4 kg,a težinu koju može da ponese nisam uspela da pronađem.


I will not write about technical matters, because this is not my profession, and you have a beautifully written (from the manufacturer).

This is very interesting for me, especially because it has three speeds so I should even try to try it.
But, frankly, this ride is not counted towards physical activity, perhaps just as a stay in clean air (depending on where you are driving).

So, drive on batteries (with a wireless remote control) choose between slow, medium and high speed, and you can reach up to 40 km per hour.


The skate itself weighs 8.4 kg, and I can not find the weight it can carry.

Naravno ovo je samo jedan od modela.
Vi možete izabrati neki drugi,veći,ili manji, na vama je.
Pogledajte link i izaberite pravi model za vas. 

Of course this is just one of the models.
You can choose another, bigger, or smaller, it is on you.
Look at the link and choose the right model for you.

Track your order on / Pratite vašu porudžbinu na

https://www.ordertracking.com/


Da li je neko možda već probao ovakav skejt?

Has anyone ever tried such a skate?



Ema 

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.