Пређи на главни садржај

Creightons mirisna zima


Živimo u izrazito stresnom vremenu.
Ne znam kada će se to promeniti,ali znam da me svako veče čeka mojih 10 minuta za opuštanje.

Nedavno me je Creightons Srbija obradovao paketićem i od tada su 10 minuta prešla u 20. :D


Svi moji se istuširaju pre mene,pa kada uspavam bebu dođe moj red i onda me nema.
Uživam.

Vanila i makadamija gel za tuširanje i kupka



Nisam ljubitelj kupanja u kada pa kupku nisam pravila,ali zato obožavam duga tuširanja.
Ovaj kremasti gel ih napravi još dužim,jer od tuširanja napravi mali spa centar.
Nežno klizi i obavija vas pravim zimskim mirisom od kojeg celo kupatilo miriši.

Miris nije kao klasična vanila,više me podseća na šerbet (izgoreli šećer),karamelu.To me u prvi mah nije oduševilo,jer sam očekivala vanilu,makar malo vanile,ali sada jedva čekam da se zatvorim u svoj spa centar.
Gel dolazi u pakovanju od 500 ml što uopšte nije loša količina,samo kako sam krenula neće mi dugo trajati. :D

Hidrantni šampon sa arganovim uljem


Od šampona nisam mnogo očekivala, jer kako imam masno teme više bi mi odgovarala linija sa glinom,ali me je prijatno iznenadio.
Oseća se ulje u njemu i na kosi i stvarno je sjajnija.
Jedino mi se učinilo da mu treba malo više ispiranja.
Koristila sam ga tek dva puta,nastaviću pa ću moći više da vam kažem kako deluje po pitanju nege.


Ovi mirisni proizvodi su idealni da nekoga obradujete,tako da ako nemate ideju šta da poklonite za praznike,eto predloga (a čini mi se da su sada i na popustu u Lilly parfimerijama).
Mirisa ima još i još mnogo interesantnih proizvoda,na vama je da odaberete. :)


Da li ste isprobale Creightons proizvode?
Da li imate omiljeni proizvod? :)


Edit

Dobitnica nagrade (parfema iz prošlog posta) je:

Dusica Sapic Jovanovic 

Čestitam dobitici. :)

Ostalima više sreće drugi put,a biće još poklona. :D




vaša Ema

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.