Пређи на главни садржај

Kupovina posteljine preko facebook-a


Razmišljala sam da li da vam napišem ovaj post,jer me i samo razmišljanje dovodi u loše raspoloženje i ne želim da na blogu širim negativno raspoloženje.
Bilo mi je potrebno par dana da se smirim posle ovog događaja,ali moram da vas upozorim.

Kupili smo krevet na sprat (trenutno ga koristi samo Lena,a bata će kada poraste. :)) i zato nam prethodni prekrivač za krevet više nije odgovarao pa sam rešila da kupim novi.
Rešila sam da bude neki dečiji dezen i kako po gradu to nisam pronašla potražila sam na facebook-u.

Tu retko kupujem jer je ispalo da svaki put loše prođem,mislila sam da sada ne moram da brinem,jer Ognjenku koja godinama prodaje posteljine i od toga živi mnogi znaju i hvale,ali...
Instinkt me nikada ne vara.

Našla sam komplet Hello Kitty u ljubičastoj boji ,rešila da poručim,ali se ispostavilo da ga nema,iako je u albumu. Prvi znak da bežim od te kupovine,na žalost ignorisala sam ga.
Kada je stigla ljubičasta H.K.nisam bila obaveštena sve dok nisam pitala,ali hajde to nije toliki problem.
Poručim ja ,uredno platim po preuzimanju,otvorim kad imam šta da vidim- prekrivač (štep deka ) je sa greškom .
Celom dužinom nije proštepan kako treba ,a ima i duplih štepova na pojedinim mestima (kako kada deca pišu pa brišu i ponovo na istom mestu pišu).



Bilo mi je krivo,kupila sam to za dete.

Rešila sam da to kažem gospođi Ognjenki.
Tražila je slike,poslala sam joj,nekoliko,onda je rekla da će poslati kurira da preuzme,a meni će jedan dan kasnije stići nova.
Pitala sam zašto meni odmah ne donesu novu?
Rekla je:"Zato što mora gazda da vidi kako je urađeno i da kazni krojačicu koja je tako uradila i poslala."
Rekla sam da neću da menjam,ne želim da nekoga kazne.
E tu počinje ubeđivanje,kako sam ja to pošrteno platila,kako treba da bude kažnjena krojačica,da ne brinem ništa poslaće mi novu samo jedan dan da sačekam i kako su obe poštarine njihove.

Gledam taj prekrivač,osećam zebnju da ga vratim,ali mnogo je oštećen pa ipak pristanem.
Čim je došao kurir,odmah je tražio da platim poštarinu.Molim?!
To je bilo rešeno,pozvao je telefonom nekoga,preuzeo i otišao.

Dani su prolazili meni novi prekrivač ne stiže,niti mi se gospođa javlja.
Onda joj pišem pa mi odgovori sutra i tako sve sutra ,sutra i prođe više od nedelju dana.
Već sam izgubila živce.
Onda je poslala zajedničku fb prijateljicu da mi kaže da ne brinem da će mi poslati,da ima problema sa detetom?!
Zašto mi to sama nije rekla?
Pri tom se deca često koriste kao izgovor kod žena koje se bave prodajom preko facebook-a.
Prođu od tada još dva dana i konačno mi stigne posteljina i opet traži kurir da platim.
Zašto ja da plaćam,nije moja greška,a i Ognjenka je obećala.
Obećanje ludo radovanje,naveli su da primalac plaća i ne da kurir.
S obzirom da sam već platila ne bih da izgubim 2000 i šta ću platim .
Nije 170 din.puno,ali je za mene reč reč i jako se naljutim kada ljuti to ne poštuju,naročito ako žive od toga.
Ignoriše Ognjenka poruke dok nisam platila,posle mi kaže da idem u radnju i kupim ,a da će mi ona poslati tih 170 din.po onoj zajedničkoj fb prijateljici.

I šta mislite,da li je poslala?

Dakle ne mogu da verujem koliko žena obećava u prazno (da ne kažem laže).
Mnogi je znaju,time se bavi i ovako nešto sebi da dozvoli.

E sada o kvalitetu posteljine.

Zgrozila sam se kada sam otvorila novi prekrivać i videla prljavu debelu štraftu celom širinom.



Dok sam je trljala sapunom skidala se,ali se skidala i crna boja kojim je iscrtana glava H.k.i pravila novu fleku.Srećom skinulo se.
Još jedno iznenađenje me je čekalo nakon pranja-donji čaršav i jastučnica su toliko kruti da liče na plastificiran materijal,više kao mušema.
Ne znam da li ću ih uopšte i koristiti,jer mi je dete malo i ima nežnu i osetljivu kožu.
Prala sam na 30 stepeni i nije imalo šanse da se kupi,ali opet je prekrivač kraći od napisanih 200 cm i ne prekrije krevet od daske do daske.

Znači ovo je bio totalni promašaj i toliko sam se iznervirala da mi nije bilo dobro i tog,poslednjeg dana jedva da sam imala mleka.

Ovo je bilo moje iskustvo sa gospođom Ognjenkom.
Verujem i da ima zadovoljnih mušterija,ali prema meni nije ispala korektna (možda bi bila bolja da je znala da sam blogerka),obećavala jedno,a uradila drugo i još prodaje bofl posteljinu.

Ovo vam pišem kao upozorenje,jer može neko da bude poznat i hvaljen pa da se ružno ponese i da vi budete oštećeni. Dosta je bilo takvog poslovanja.

Nadam se da vidite na slikama šta sam opisala i da već znate da kod mene iskrene postove čitate bili oni sponzorisani,ili ne.



vaša Ema

Коментари

  1. Bas mi je zao sto si se tako opekla... a te posteljine izgledaju divno na slikama.. sledeceg puta, kad imas vremena, bebana u kolica i u soping. Nista dok ne opipas materijal na kojem ce dete da lezi. Imam i ja jednu sa Sundjer Bobom koju sam dobila i do dana danasnjeg je nisam stavila detetu na krevet. 😞

    ОдговориИзбриши
  2. Naleteli ste na teskog prevaranta. Pa gde bas kod nje da narucite. Ona je na takozvanoj crnoj listi. Ne verujem da cete s njom resiti problem jer ona uvek blokira ko pise negativne stvari. Moj Vam je savet da se pre kupovine uvek raspitate pre kupovine u onim crno-belim listama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemam ja sada vremena za proveravanje po grupama,a naletela sam i na one koje je hvale i garantuju za nju pa eto pređoh se.
      Naučila sam lekciju.

      Избриши
  3. Užas jedan, baš ima svega. Ja sam tako prošla pre par godina, prvi put sam poručivala nešto online, u pitanju je bila trenerka, kad mi je stigla to je bilo sve sem onoga što sam očekivala, sve sa rupama itd, čak ni isti model, nikad više nisam dobila tu ženu a stranicu je ugasila. Priučena time, kasnije sam par puta proverila dobro stranicu i osobu koja prodaje pre odluke da naručim nešto i više nisam grešila, doduše retko kad poručujem ali desi se. Nije uvek ona stranica gde ima puno hvale i gužve kao kod pomenute najbolja, daleko od toga, samo je izvikana kako ja kažem. Poručila sam posteljinu kad se beka rodio ,to jest ogradicu i sve to kod proverene Ljilje iz Legenda dečija odeća, nakon toga poručivala sam i neku robicu i imam samo pohvale za nju :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne verujem da ću više da poručujem,ali ako slučajno rešim prvo ću da pitam vas na stranici. ;*

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.