Пређи на главни садржај

Wet brush-pro brush & cleaner



Ove jeseni isprobavam i neke novitete i evo prvih utisaka.

Evo šta mi je stiglo od kompanije https://www.facebook.com/DAMB.sve.za.frizerske.salone/
The Wet brush (Srbija) četka,novi model.


Naravno tu su i Marrakesh Srbija uzorci.
Ulje koje sam već probala je toliko gusto da ovaj uzorak dugo traje, kao da je mini pakovanje. :)

Kao što sam spomenula u pitanju je novi model Wet brush-pro, brush & cleaner.


Dobitna kombinacija, jer želimo da nam i četka bude čista i lepa.

Do sada ste mogle da kupite zasebno četkicu za čišćenje četki (ako mislite da nije potrebna veoma ste se prevarile) ja sam se pokajala što tu četkicu nisam uzela kada i četku i zato sam se obradovala novom modelu koji čistač ima u sebi.


Kao što vidite druge je boje i čini donji deo četke.

Wet brush je dosta popularna u poslednje dve godine i njena popularnost raste.
Ali to nije slučajno.



Šta to čini Wet brush tako posebnom?

Prilikom prvog češljanja,osećaj  je bio WOW!

Verovatno mislite da je to samo četka.
Jeste četka,ali se razlikuje od ostalih.


Dužina i gustina iglica olakšavaju češljanje i omogućavanju da četka klizi kroz kosu bilo da je mokra, ili suva ,bez čupanja i suvišnog izvlačenja/opadanja kose.


Moja prva Wet brush je u stvari Wet Shine četka i o njoj sam vam pisala ovde , nešto kasnije sam nabavila Leni mini Wet brush i ona nas je spasila.

Dečija kosica je tanka i lako se mrsi,a nikako nisam htela da detu od dve godine (tada) prskam razna hemijska sredstva za raščešljavanje,tada nam je Wet brush došla kao spas,ali više o tome pročitajte u ovom postu.

Ne preporučuje se da se četka koristi za feniranje,pretpostavljam da se ne bi deformisale iglice.
Mada sam prethodnu shine četku koristila i u te svrhe ( i dalje je koristim) i odlična mi je,ali ovo je nova četka pa poštujem pravila da bi mi duže trajala. :)


Da li  i vi koristite Wet četke?
Koja vam je omiljena?



vaša Ema

Коментари

  1. volim ovakve cetke za kosu, ova se cini odlicnom, pogotovo bi meni dobro došla jer muku mucim s rascesljavanjem kose.
    Odlican post

    Blog: MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno je probaj.Model možeš da biraš ,ima ih više.
      p.s.
      Link mi ne treba,nađem ti blog i bez njega. ;)

      Избриши
  2. Izgleda jako dobro.. Volim te cetke, sto mogu i mokru kosu da ocesljam... ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja (više) i ne znam za druge. :)
      Evo treća godina kako koristim Wetbrush,doduše prva mi je shine,da se ne ponavljam piše u postu. :)

      Избриши
  3. Nisam do sada koristila ove četke ali deluju dobre. KOd mene na blogu je darivanje do kraja meseca.
    https://milanasweetlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čudi me da nisi ,a imaš tako lepu kosu. :)
      U svakom slučaju nećeš se pokajati ako probaš,a trebaće ti i za ćerkice. Imaš link u postu do četke koju sam ja za moju ćerkicu uzela.

      Избриши
    2. Imam jednu koja mi je odlična i nisam ni imala potrebu da traga za nekom drugom ali svakako mogu pogledati pa i isprobati neku drugu.

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.