Пређи на главни садржај

New in - #19


I dalje sam u fazi  raščišćavanja,a naročito slabo kupujem kozmetiku od kako sam u dugom stanju (trudim se da koristim što manje hemije),ali nešto se i kupi. :)
Pa evo šta je to novo kod mene u proteklih 2/3 meseca:

Lady Million




Parfem,ne toaletna voda.




Poklon od mužića za godišnjicu braka (prvu okruglu-10). :)
Njegov izbor. :)

Mirisna sveća macaron vanila



Lepo miriši dok nije upaljena,ali malo slabije kada je upalite. :/

Eucerin Dermo pure uzorci


Post o Eucerinu možete pročitati ovde.

Gillette Simply Venus jednokratni brijači


Kako u trudnoći nije prerporučljivo korišćenje aparata za depilaciju prešla sam na brijače.
Ove do sada nisam koristila,već onaj Gillette na kojem se menjaju "glave" i taj je odličan,a znajući da su vodeća firma mislim da ni ovi neće da me razočaraju.

Wer brush-pro



Novi model,sa čistačem


O ovom novitetu sam skoro pisala ,a čitale ste ovde.

I još jedan Eucerin paketić,ovog puta hyaluron-filler


Micelarnu vodu sam već koristila i mnogo mi se dopada,a CC krema i ampule čekaju testiranje.


Toliko za sada.Videću da li će i sledeće godine biti mini new in,ili nešto bogatiji.


Šta vi imate novo?


vaša Ema

Коментари

  1. Parfem Lady Million je zaista izvrstan i odlično miriše. Što se tiče ostalog, čula sam samo riječi za tu mirisnu svijeći i baš imam želju da je sebi uzmem. Odličan post ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam koliko puta da napišem da mi ne kačite svoje linkove?
      Osim toga,hvala za komentar.

      Избриши
  2. Odlične stvari si kupila/dobila. Sveca je moj favorit,jer je sa mirisom vanile,a ja obozavam vanilu. Takodje,vec dugo zelim da probam Eucerinovu micvelarnu vodu,tako da cekam tvoje utiske.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      I ja volim miris vanile,a li se na žalost slabo oseća kada se upali sveća. :/
      Što se Eucerina i micelarne tiče ne moraš da čekaš,već sam pisala o njoj (pogledaj postove maj/jun). :)

      Избриши
  3. Jako lijepa kupovina :). Što se tiče biceva iz ličnog iskustva mogu da pohvalim brend, ali ne i sve vrste biceva. Kako su ovi upakovani teško mogu da vidim britvicu, ali ja koristim onaj rozani sa 4 oštrice i fenomenalan je, a i traje dugo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu Bikovi,već Gillette,a vidi se da su rozi,samo mislim sa 3 oštrice.
      Za sada sam zadovoljna,a dalje videću. :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.