Пређи на главни садржај

Eucerin DermoPure utisci


Jesen sa Eucerin -om


Sitnice čine život lepšim,a to kompanija Eucerin dobro zna pa me je obradovala preslatkim poklonom.


Pogledajte ovu slatku kutiju.



Divna ideja za pakovanje uzoraka.

Kada Eucerin pravi promociju to nije samo promocija već predavanje uz pravo uživanje,zato mi je bilo jako žao što sam promociju Dermo Pure linije  morala da propustim,ali to nije sprečilo divne ljude iz Eucerin tima da me se sete.

Evo šta je u kutiji i šta sam imala prilike da testiram


Deo nove Dermo Pure linije namenjene masnoj koži


Od detinjstva moja koža je promenila sve tipove i sada je vreme da se prilagodim novom tipu. :D
Šaljivo ,ali stvarno je tako.
Kao mala imala sam suvu i osetljivu kožu,koja je prešla u normalnu,ali sa tinejdžerskim mukama (bubuljicama),kasnije opet normalna,da bi mi se oko 25-e javila masna T zona.
Tu sam se zadržala,znači moja koža nije masna,već mešovita,ali mi je trudnoća malo pojačala mašćenje i dodala bubuljice-hormoni rade svoje.

E baš zbog tih hormona muku mučim sa mitiserima i njihovim čišćenjem,ali mi je Eucerin paketić stigao u pravi čas.
Već dve nedelje koristim/testiram ove proizvode i mogu vam reći da rade svoj posao.
U prvih dva dana se video napredak.

Kako sam koristila proizvode:

- Gel za čišćenje svakog dana (ujutru i uveče)
- Matirajući fluid kao dnevnu kremu
- Regenerativni tretman kao noćnu kremu
- Piling gel (uglavnom uveče) dva puta nedeljno

Piling gel je prvi proizvod koji sam probala i odmah mi se svideo.
Nežan je iako ima (krupne) mikročestice,ne izaziva iritacije,ne oštećuje kožu,ne isušuje je,ima blag prijatan miris.
Lice mi je možda na par minuta bilo blago crveno,ali to mi se uvek dešava kada radim piling.
Koža posle pilinga bude meka kao bebina. :)

Posle njega sam probala regenerativni tretman,takođe ne izaziva iritacije i ima blag miris.

Gel za čišćenje blago miriši,skoro da ne peni,lepo čisti lice,ne zateže kožu.

Matirajući fluid je jedini dobio minus kod mene i to zato što ne izdrži 8h tj.ne matira toliko.
Doduše kažu da hidrira 8h bez suvišnog sjaja,možda sam ja pogrešno razumela da toliko treba i da matira.
Matirajući efekat (na mojoj masnijoj t zoni) izostane posle 2 do 3 sata. Druge zamerke nisam imala.

Moram da priznam da sam imala malo bojazni pre korišćenja ovih preparata jer su namenjeni masnoj koži,a moji raniji sustreti sa nekim preparatima za masnu kožu nisu se baš dobro završili.
Desilo mi se da je gel za umivanje bio toliko jak da posle upotrebe (samo jedne) lice počne da mi se peruta,a koža mi bude jako (neprijatno) zategnuta.
Zato mi je drago što ovi proizvodi nisu agresivni,a vrlo su efektni,što me od Eucerina uopšte ne čudi. :)

Da li ste probale nešto od ovih proizvoda?
Da li koristite Eucerin proizvode?

Nadam se da sam vam dovoljno približila ovu novu kolekciju,ako nešto nisam rekla slobodno pitajte.



vaša Ema



Коментари

  1. Veoma zanimljivi proizvodi koje vredi isprobati. Takodje imam mešovitu kožu sa masnom t-zonom pa verujem da bi mi nešto od ovoga sugurno odgovaralo. Piling gel deluje najzanimljivije.
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno probaj piling,on ti u svakom slučaju treba,a ako možeš ispobaj i ostale proizvode jer su odlični u kombinaciji,mada regenerativni tretman možeš i posebno da koristiš i ne tako često (ukoliko nemaš potrebu).
      p.s.
      Komentarisala sam i ja tvoj post,bez linka naravno. ;)

      Избриши
  2. Prethodnom, Dermopurifier linijom, nisam bas bila zadovoljna, pa su me novi proizvodi zaintrigirali.. Verovatno cu kupiti gel za umivanje, a i piling me kopka :). I meni se koza menjala, do 35. je bila normalna a onda je pocela da se masti i da me nervira :). Ali sad je stvar pod kontrolom, isprobala sam mnogo, mnogo gelova/pena za ciscenje dok nisam nasla one koji mi odgovaraju. Hvala na prenesenim utiscima. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu Kristina,drago mi je da pomognem.
      Prethodnu liniju nisam isprobala,ali ova je došla baš u pravo vreme (napali su me mitiseri) i dosta mi je pomogla.Naravno nije čaroban štapić da sve jednim potezom sredi,ali mi se dopada.
      Piling me je oduševio,baš mi prija. :)

      Избриши
  3. Na žalost nastali mitiseri se mogu "rešiti" samo mehaničkim putem,ali ova linija mnogo olakšava stvar tako da mitiseri kao da izlaze na površinu kože(tako se bar meni desilo par puta).To je zbog kiselina koje rade piling kože i oslobađaju pore.Mnogo znači ukoliko imaš nervozne prste koji moraju da čačkaju.
    Takođe sam probala razne maske za čišćenje pora i ni jedna mi ih nije očistila.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.