Пређи на главни садржај

Rosegal Summer 2017 Promotion Up to 60 % OFF



Rosegal ima tako dobru ponudu da me je stavio na teške muke,ali uspela sam da izaberem. :)
Kako bi vama olakšali kupovinu poklanjamo vam kupon za popust RosegalVilian.

Videli ste u prošlom Rosegal postu koja je moja lista želja ,a evo sada sličica kako to izgleda uživo,tj. kako cipele izgledaju uživo pošto mi onaj preslatki organizator nije stigao (šmrc, baš sam ga puno želela),a ne zna se da li će mi stići zamenski proizvodi,ali o tome ću kasnije.

Tie Up Cross Straps Rivets Pumps - Watermelon Red


Moderne,stabilne i mnogo lepše uživo.





Kao što vidite i ove cipele su stigle zaštićene "platnenom" kesom koja ih zaista štiti od slučajnog guljenja štiklom pošto su ove cipele od prevrnute kože-čitaj velur.

Na đonu piše da je kožni,a na sajtu i pominju da su kožne.

Ako vam se čini da na slici nešto nije kako treba u pravu ste,cipele su mi stigle sa greškom-pogrešno su upertlane,a zbog debljine pertle i uskog metalnog dela nisam se usudila da popravljam.

  Ovde vam Lena i ja poziramo :)


Potrefile smo boju cipela ;)


Ove su broj 39,ali im je kalup manji (obavezno pogledajte dimenziju unutrašnjeg gazišta pre poručivanja),doduše u špic su (šimike) pa mi ne udara prst,ali su zato dosta tesne.
Ne znam da li bi bilo razlike da sam poručila broj veće,možda proverim,ako bude prilike.
Nosila sam ih po kući u debelim čarapama :D i uspela malo da ih "rasteglim" kako bi mi njihovo nošenje bilo podnošljivo.
Ovo današnje slikanje,pa još na bosu nogu,je bilo podnošljivo,za dalje videću.



Šteta bi bilo da ne mogu da ih nosim,jer su mi divne i vrlo stabilne zahvaljujući širokoj štikli.
Dobro je da je moda nekad i na našoj strani. ;)
Ali šimi su šimi i uvek će biti tesne napred naročito ako imate široko stopalo.

Kako se vama dopadaju? :)


vaša Ema

Коментари

  1. I love rosegal staff:) they have so gorgeus shoes, dresses and more incredibilities:) follow:) hope U follow back:)

    ОдговориИзбриши
  2. Joj predivne su! Ne znam samo kako ih ja nikad ne vidim :( .. uvijek mi nesto promakne.

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moraćeš ćešće da svraćaš na (moj) blog,da ti ne promakne. ;)
      Nije lako pregledati čitav sajt,znam iz iskustva,ali ja sam uporna pa uspem nekako. :D

      Избриши
  3. Ovo će možda zvučati suludo, ali gledala sam ih skoro na sajtu i sjetila se tebe i tvojih plesnih cipela :D. Odmah sam pomislila kako su idealne za tebe kad vidi sad ti ih poručila :D. Moram priznati da su predivne, ali su previše za moj ukus. Nisam neko ko voli cipele na pertlanje.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije ludo,lepo je što si me se setila. :) :*
      Imala sam jedne sandale na taj fazon pertlanja još davne 2000,super su stajale,ali su užasno žuljale(moja svilena stopala).Moda se vraća,a ja i volim samo se nadam da će biti udobnije. :)
      Ko zna možda bi se i ti iznenadila da probaš. ;)

      Избриши
  4. Super ti stoje i lepo si se iskombinovala uz princezicu <3

    ОдговориИзбриши
  5. Heh, opet ja :D nominovala sam te pa ako si zainteresovana klik na Moj mali kutak da pogledaš pravila :*

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.