Пређи на главни садржај

Novogodišnji New in - #14


Dočekali smo Novu godinu pa je vreme i za novitete. :)
U poslednje vreme se kod mene noviteti odnose na garderobu,znači fashion,ali ima i nešto kozmetike. :)

Kao i uvek Avon preovlađuje.Ovog puta mu Nivea kvari da bude jedini,ali morala sam da uzmem ovaj stik. :)

Dakle sem stika svi proizvodi su pokloni. :)
Današnji post je pun smajlića,a kako i ne bi bio kada pišem o poklonima. :)




Anew vitale set-dnevna i noćna krema (25+) - probala sam BB kremu iz ove kolekcije pa me baš interesuje da li će mi i ove kreme biti tako dobre.


Verujem da ste do sada već probale bar nešto od ove Nivea protect & care kolekcije.
Prvo sam probala kremu za kupanje i oduševila se,pa dezodorans i mnogo mi se dopao,a kako ipak više volim stik rešila sam da sada uzmem njega i već prilikom prvog korišćenja shvatila sam da nisam promašila-odličan je!
Miris je divan,a nega odlična,kao i zaštita od znojenja (barem što se mene tiče).

Sada mi još preostaju šampon i balzam.

Avon Luxe kolekcija,tj.njen deo
Ovo su noviteti,a imam još i puder i karmin iz ove kolekcije i jednu već potrošenu maskaru,tako da za maskaru mogu da kažem da je odlična.Već sam pisala post o njoj,pročitajte ovde .


Na slici su još i Luxe neseser,ajlajner(crni) i paleta senki.

Glamorous roses




Krema za ruke,ovog puta Youth restore i mogu vam reći da je odlična za suvu kožu.
Cena je bila oko 120 din.na jednom od popusta,ili beše uslovljena kupovina više nisam sigurna,uglavnom često ih možete naći na popustu.

Gel shine Red velvet- po meni su ovo najbolji lakovi,mada mi se čini da je predhodna serija,ona koju su prvo izbacili i zvala se Gel like,bila još bolja,izdržljivija.

Ideal flawless tečni korektor- još jedan moj pokušaj da pronadjem korektor odgovarajuće nijanse,koji se neće uvlačiti u borice.Već mi se čini da sa nijansom nisam uspela(ova svetla je i meni beloj presvetla).

I nešto što čeka još od jeseni da bude pokazano,ali nikako da bude New in posta.


Avon Men Active gel za brijanje - moj muž uopšte nije zadovoljan,a čak i nije jeftin pa da kažemo nema veze. Znači bačen novac.

Avon Extreme maskara - čeka,a pošto je vodootporan još će čekati.

Avon Magic efects Mineral crush lak za nokte - rose quartz nijansa jednom samo probana,a pošto mi je mučenje skidanje šljokica onda čeka da ga se uželim.


Avon glow karmin (Sunset pink) i bronzing multi stick (glowing nude).

Avon Feme - parfem koji me je oduševio (pola sam već potrošila),a otkrila sam da dosta podseća na Nina Richi Love in Paris parfem.

Avon tonirani balzam za usne Reviving pink,solidna nega,a boja je nežno roza.

Outstanding eyes dvobojni krejon za oči-Midnight shimmer duo,njega već koristim i nisam preterano zadovoljna.
Svetli deo puca,drvo je nekako čudno kada zarežete olovku imate utisak da je stara,a boja je neka nedefinisana koja samo vuče na teget (kako je u katalogu),više je tamno siva.Pri tom mi se sve sa olovke izbrisalo pa sam jedva našla u nekom starom katalogu da vam napišem koja je.


Toliko za ovaj put,a biće još ovakvih postova jer tu su nam još dva praznika. ;)


Koji su vaši noviteti?



vaša Ema


Коментари

  1. ova luxe paletica je bas divna.. uvijek sam htjela isprobati luxe proizvode ali nikako.. napisi detaljniju recenziju za luxe paletcu

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post, draga. ♥ Svi proizvodi izgledaju sjajno, posebno mi se sviđa Luxe paleta! :D

    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi se dopada Luxe paletica senki i onaj lak sa sljokicama Magic effects. Nadam se da ce ti se dopasti ono sto jos nisi probala. ��

    ОдговориИзбриши
  4. Одговори
    1. Jeste,šteta što nije samo malo veći,tj.dublji,ali ovako može u svaku tašnu da stane. :)

      Избриши
  5. Kako je lepa ova paleta senki ..:). Iz posta sam probala Nivein stik ( dobar ), kremu za ruke ( malo masnija ali brzo se upija ), Super Extend Extreme maskaru ( ako sam dobro videla naziv, bila je solidna, produzavala je fino trepavice ), Femme parfem, a za Outstanding dvobojni krejon se slazem, totalni promasaj, nazalost. Pozdrav, Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,paleta baš očarava izgledom. :)
      Niveu obožavam,taj divan miris,a i fantastična nega.
      Znači slažu nam se mišljenja. ;) :)
      Pozdrav Kristina

      Избриши
  6. Predivni poklončići. I ja obožavam Avonove proizvode i samo Luxe paletu nisam koristila. Svi ostali su ili bili ili su još uvijek kod mene :D. Zaista imaju fenomenalne proizvode.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :)
      Pa dobro sad da ih obožavam,pre bih rekla da je to splet okolnosti,kad već prodajem onda i kupujem i eto Avona u svakom postu sa novitetima. :D

      Избриши
  7. Ova LUXE paleta je pun pogodak....
    PUno pozdrava lepotice...<3

    https://zoranaslife.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.