Пређи на главни садржај

New in - #12


Ovog puta kraći post,da ne bih potrošila proizvode pre nego što ih pokažem. :)


Baylis & Harding - moonlight lavender calming body wash
Elegantno pakovanje,a dosta veliko 500 ml i divan miris lavande su dovoljni da vas osvoje.
Cenu ne znam jer sam dobila na poklon.
Doduše to što piše Engleska nema mnogo veze,proizvodi se (naravno) u Kini.




Advanced Techniques- daily shine šampon
Dugo sam koristila kapi za kosu,ali šampon nisam probala,sve do sada.
Bio je na nekom većem popustu tako da sam ga platila ispod 200 dinara.


Magic effects lak,electric blue-199 din. Piše da traje 12 dana,možda na nogama,na rukama mi je izdržao 4 dana,ali svakako je dugotrajniji od ostalih lakova.

Naturals sensationals-kremasti gel za tuširanje,cene se ne sećam
Divan je,super miris,super neguje i peni.

Nail experts 5in1, samo sam ga probala,ali mi se već čini da će mi biti omiljen. :)



Ništa bez intimnog gela,zaleni mi je omiljen,a još na popustu-179 din.

Još jedan Magic effects,plavi se dobro pokazao pa mu stiže podrška.,ovoga puta rozi.
Lakići su na popustu tako da sam ovaj platila 199 din.

I Clear skin sredstvo za uklanjanje mitisera sa belom glinom,takodje na popustu,ali se ne sećam tačne cene 200 i neki dinar. :)
Nisam ga još uvek probala.

Lena je učestvovala u fotografisanju i insistirala da se slika Pepeljuga,tako da evo i Pepeljuge :)



Sledeći new in će verovatno biti rodjendanski. :)

Da li koristimo neke iste proizvode?



Vaša Ema

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.