Пређи на главни садржај

Prirodna nega- Weleda


Nežna nega sa bademovim uljem za osetljivu kožu



Weleda linija proizvoda na bazi badema namenjena je za čišćenje i negu osetljive kože tela, sklonoj iritacijama praćenim crvenilom, svrabom, osećajem napetosti i zatezanja.
Organsko ulje badema obnavlja prirodnu barijeru kože, umiruje kožu sklonu iritacijama i obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.


Iako je ova linija namenjena osetljivoj koži to nikako ne znači da ne treba da je probate.
S obzirom da volim da se tuširam izrazito toplom vodom moja koža trpi dodatno isušivanje i moram da vodim računa o njenoj nezi .
To se odnodi i na sredstva za tuširanje.
Weleda krema za tuširanje sa bademovim uljem je pravi izbor.
Čim je nanesete osetićete ulje koje klizi po vašoj koži i nežno je čisti.
Samo ne očekujte penu,prirodna kozmetika je poznata po tome što vrlo malo,ili uopšte ne peni (priznajem,trebalo mi je vremena da se naviknem).

Uz nežnu negu,tu je nežan miris badema i preslatko pakovanje.
Prava sam devojčica- oduševila me je roze tubica. :D

Ovaj presladak i vrlo koristan set sam dobila na poklon od Metropoliten parfimerije (na jednom od druženja).
Tu će te pored kozmetike dobiti i pomoć u odabiru,savet,a često imaju i popuste.




Weleda od srca

izvor
Slažem se,posle mazanja ove kreme ruke su nežne,meke,nahranjene.
Posebno mi se dopada što je koža brzo upije pa mogu da je koristim i kada žurim -namažem ,malo umasiram i mogu da krenem.


Zar nije divno što nam je sada dostupna i prirodna kozmetika? :)


Da li koristite Weledu?



Vaša Ema



Коментари

  1. Imala sam weleda kremu za ruke samo iz druge kolekcije i meni je bila odlicna :) Ruke su mi dosta suhe jer dosta lakiram nokte i koristim aceton ali mi je ta krema pomagala i vracala hidrataciju mojih ruku :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti je pomogla.Da li je delivala i na nokte i koja je to krema bila?

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.