понедељак, 30. новембар 2015.

Razbibol - Ovotaris


Iz kompanije Ovotaris (Potpuno prirodno- Ovotaris fb stranica) nam stiže novi proizvod, gel za ublažavanje bola- Razbibol.

Pr proizvodRazbibol gel je sačinjen od prirodnih sastojaka i sadrži visoku koncentraciju aktivnih supstanci koje pomažu kod tegoba u zglobovima,mišićima,ledjima i vratu.
S obzirom da sve proizvode o kojima pišem testiram posebno me raduje što su proizvodi iz http://ovotaris.com/ prirodni.

Neki od sastojaka su i symphytum officinale- Gavez koji pomaže u otklanjanju modrica i bržem zarastanju kostiju, menthae piperitae i aetheroleum eucalypti koje gelu daju prijatan miris,ali i efekat hladjenja.
Meni je Razbibol stigao u pravom trenutku,baš sam imala na čemu da ga testiram - isteglila sam tetivu na ruci.
Nisam ni primetila kako,ali pretpostavljam da sam opteretila ruku prilikom podizanja Lene ( sve je teža ), uglavnom pomoć mi je stigla u pravi čas.
Odmah da vam kažem ne očekujte da vas bilo koji bol prodje od jednog mazanja - to nije čarobni štapić.
U mom slučaju lečenje je potrajalo 5 dana,s tim da sam mazala samo uveče kada Lenu stavim na spavanje,a preporučuje se 3-5 puta na dan.

Malu količinu nanesite i dobro utrljajte u bolno mesto,ubrzo ćete osetiti hladjenje.
Ovo je super efekat,jer upalne procese treba ohladiti ( samo što sam ja zimljiva pa mi se činilo da će da mi utrne ruka ) .Posle par minuta bi trebalo da počne da greje,e tu ja već zaspim pa ne znam. :D

Razbibol pomaže i u ublažavanju simptoma išijasa,artritisa,diskus hernije i reumatskih bolova.


Slučajnost,ili ne, baš tih dana ( kada mi je stigao razbibol ) mi se mama ukočila,pa se ispostavilo da je išijas tako da je i ona testirala i za par dana se rešila bola.

Trenutno ga testira moj muž(zbog koga je i odložena ova recenzija).Njegov problem je malo teži,a ne pridržava se baš uputstva,tj.maže jednom do dva puta dnevno,ali kaže da mu pomaže. :)
E kada on kaže da mu je pomoglo onda će svima. :D


Šalu na stranu Razbibol je proizvod koji svaka kuća treba da ima,jer svima se desi na nas nekada nešto zaboli,a zašto bi trpeli ako već postoji gel koji može da pomogne?


Snažno dejstvo me je inspirisalo da postavim muža za menekena. ;)

Pretpostavljam da je ovo preparat koji je neophodan plesačima kako profesionalnim tako i rekreativnim (i svima ostalima koji se bave sportom). Sati provedeni u plesnim cipelama,ili još gore onima koje samo liče na njih,mogu vrlo da opterete mišiće koji će jedva dočekati razbibol.

Javim vam kada sledeći put budem imala plesni maraton.  :)

Da li ste već probale Razbilol?
Ako niste,javite mi utiske kada probate. :)Vaša Ema

3 коментара: