Пређи на главни садржај

Potrošeni proizvodi #4


Stalno kažem da ću češće da pišem ovakve postove,a onda prodje toliko vremena da se sama začudim. Sve mi se čini da sam skoro pisala pa ne bih da budem dosadna.

U stvari šta mi se desilo- prošli post sam odlagala toliko da me je od nakupljenih proizvoda zabolela glava,što od čuvanja gomile praznih bočica mesecima,što od spoznaje da bi trebalo sve to da slikam i popišem...
Tako sam rešila da snimim video i jedva dočekala da bacim sve to. :D

Evo i videa pa pogledajte šta sam sve potrošila.



Naravno od tada sam potrošila još nešto i sada vam odmah slikam,ne mogu više da čuvam(naročito ne po pola godine).

Skuvajte kafu,biće slika :D






Evo šta sam potrošila(+ par proizvoda koje sam zaboravila da slikam ovako grupno).


Dove krema za telo - ovo bi bio moj prvi fujorit(kako neke blogerke kažu), razlog je osip koji sam dobila po grudima kada sam se prvi put namazala.
Nije mi jasno šta je do toga dovelo i ranije sam koristila Dove,doduše ne ovu kolekciju sa vanilom,ali mi se nikada ništa slično nije desilo.
Posle osipa sam ponovo probala,ali na malom delu šake ( tu mi se činilo najsigurnije zbog čestog pranja ruku), nisam se osula i tako je ovo postala krema za ruke pa sam posle nekog vremena ponovo namazala telo i udavih vas pričom kao što je i mene udavilo ovo trošenje. :D

Avon Solutions anti-celulit gel - ovo je prvi put da sam kupila više istih gelova( volim da isprobavam ). Za sada sam potrošila ovaj jedan i moguvam reći da je ovo gel,tačnije krema,koja prvo izbaci celulit na povrsinu. To je možda dobro,ali je ružno i onda izgleda kao da krema nema nikakvog dejstva što i nije tačno.
Dejstvo je u mom slučaju minimalno,ali zato sam uzela 3 tube,uporna sam. ;-)

Avon On duty rol-on - daleko od toga da štiti 48 sati,ali ni nema potrebe za tim. Dopao mi se,mislim da je vrlo kvalitetan,a često se može naći na popustu ispod 200 dinara.
Miris mi se jako dopao,blag cvetni,prijatan.
Jedina mana je ona ista kao kod svih na kuglicu - treba mu malo vremena da se osuši.

Golden Rose  - ovaj lak mi se skidao brzinom svetlosti i znog toga je zamalo završio u kanti,ali sam se dosetila i iskoristila ga za moju reciklažu- iscrtavanje fašica. :)



E ovo se zove uzorak! :D
Colgate Max white one  pasta koja bi trebala momentalno da vam izbeli zube, 30 ml možda nije dovoljno za izbeljivanje,ali je više nego dovoljno da vidite da li vam se pasta svidja.
Meni se čini da je uspela malčice da mi posvetli zube,to mi se naročito čini na ovom mom obojenom ( zbog izvadjenog živca ).Znam da je to teško izbeliti ali meni tako deluje,a to je ono bitno. :)

Oral B  konac za zube sa voskom- meni je ovaj baš odgovarao,one bez voska ne mogu ni da provučem kroz moje zbijene zube.
Kupite koji god želite,ali obavezno koristite konac za zube. Nećete vetovati koliko hrane se zadržava izmedju zuba. I šta se dešava ako je ne izvadite? Karies! Zato konac u ruke! :)




Celuleks(Ovotaris) anticelulit gel- ovaj proizvod me je oduševio.
Sasvim slučajno sam ga otkrila,nisam puno očekivala jer mi svi anticelulit gelovi daju blage rezultate,ali ne i Celuleks. Dobio je svoju recenziju,tu možete sve da pročitate,a ovde ću da kaže kako ni jedan anticelulit nisam tako brzo potrošila,niti tako uživala u korišćenju.
Ovotaris celuleks- anticelulit gel


Eveline 2in1 in shower  - uzorak iz prvog i jedinog paketića koji sam testirala za Eveline,koji je toliko mirisao da mi je mirisala cela soba. Da li treba da kažem da sam se zaljubila u ovaj miris? :)
Naravno prvi je dobio recenziju pa ovde neću da dužim.
Eveline kozmetika-preparativa- 2in1 in shower

Nivea dezodorans  - klasičan dezodorans,samo u drugačijem pakovanju,može da stane u neseser. Obožavam taj klasičan Nivea miris,jedino što nije neka zaštita protiv znojenja.


Avon senses Divine Time  gel za tuširanje- čitala sam hvalospeve o vim gelovima,ovaj sam uzela zbog navodnog mirisa na vanilu,niti miriši na vanilu,niti je za pohvalu.
Muslite gel ko gel,e pa nije,posle ovog me je svrbela i zatezala koža- znači isušuje,a ne bi trebalo.
Što se mene tiče,promašaj.

Oriflame Milk & Honey  losion za ruke - interesantno pakovanje,malo tečniji sadržaj,divan miris i odlična nega jedina mana je malo jača cena,ali može se naći na popustu.
Bilo šta da probate iz ove kolekcije nećete se pokajati.

E sad oni zaboravljeni :)


Antiseptic-antibakterik gel  kako ga ja zovem,kupljen u Lilly parfimeriji,cene se kao i uvek ne sećam,ali nešto oko 100 dinara.
Svi znate za šta služi,meni je jedan obavezno u torbi. Nisam sigurna koliko mi traje ova bočica,ali nije malo,čim se ne sećam kada sam je kupila. :D
Mana- ne dopada mi se miris,nekako mi smrdi.


Oriflame Vision Hottie sjaj za usta  - fantastičan sjaj koji su izbacili iz ponude ubrzo pošto sam ga kupila,ima Oriflame običaj da odlične proizvode izbaci iz ponude.
Postojalo je više nijansi,ja sam uzela ovu,ostavlja nežan crveni sjaj,ali onako proziran- voden. Baš baš sjaji,a ne lepi i još je negovao usta.
Ovo je moj prvi crveni sjaj i oduševio me je.
Cena mu je bila smešna,oko 150 din. tako nešto,neki veći popust je bio.
Štedela sam ga tako da mi je dugo trajao( jer imam gomilu drugih sjajeva i zabranila sam sebi kupovinu ),ali došao mu je kraj.


Syoss šampon bez sufata  - što ga manje ima to mi je bolji :)
Ostalo mi je za još malo,ali ga slikam jer kao što rekoh,dosta mi je čuvanja.
I on ima recenziju pa ovde neću da dužim- samo kratko dobar je,ali me muču što malo slabije peni( prvo pranje nikako ).
Syoss-šampon bez sulfatasulfata


E ovo je slika sa mora,nisam htela da varaćam prazne bočice.

Coco's Sun  - obavezno faktor 40 ,ali ni on ne može da me zaštiti ako sam u podne na plaži. Prilično je dobra ponuda-300 ml,a cena oko 500 dinara ako se ne varam.

Oriflame krema za lice sa kiseonikom  - ima i zaštitni faktor 30, meni je bila dobra,štitila me je da ne izgorim,jedino što je malo masnija.

Top Ten cooling body gel  - gel za posle sunčanja koji hladi i deluje antiseptično.
Stvarno hladi,ima miris mente,a za antiseptik nisam baš sigurna.

Opet poduži post. Nadam se da ste uživale,makar u slikama :)


Ljubi vas vaša Ema

Коментари

  1. Lepo si trošila. Eveline i Avon senses su nam zajednički potrošeni u skorije vreme :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,baš sam se potrudila,ali nije to kod mene od jednom.Trošim,trošim pa mi dosadi i ostavim,pa me nervira što mi se vuče i onda navalim da potrošim. :D

      Избриши
  2. Odlicni proizvodi Avon kupku sam koristila, miris je prelep. Top Ten sprej za rashladjivanje je vrh. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      Lep je miris,ali nije vanila. Da,baš rashladjuje,čak malo i pecka.Možda bi mogao i kao anticelulit da prodje. ;)

      Избриши
  3. Super post :)
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Meni Senses gelovi ne isusuju kozu, ovaj sto si potrosila mi je omiljeni:) nigde ne pise da je samo vanila u pitanju. :) verovatno ti neki sastojak smeta...

    Gde si nasla coco sun? Nisam ih videla nigde 10 godina a obozavala sam ih!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni ovaj baš suši,ali izgleda samo ovaj pošto novi ne. Ne piše samo vanila,ali se vanila ne oseća uopšte. :\
      Ne sećam se tačno,ali po Pačevu može da se nadje,i apoteke su počele da prodaju Coco sun,a ima ga ga i po parfimerijama(kod nas).

      Избриши
  5. Muku mučim sa antibakterijskim gelovima, kad ubacim jedan u torbu i kasnije menjam sadržaj torbe, obavezno ga izvadim i nikako da vratim, tako da mi to malo pakovanje traje i-ha-haj :D
    Baš si bila vredna! :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tebi ispade ekonomično to malo pakovanje. :D
      Ja muku mučim sa torbama,jedno vreme sam menjala čak 3 dnevno- jedna za bebu,jedna za fakultet i jedna za po gradu,pa onda treba sve prebaciti. Tako sam rešila da u bebinoj torbi držim drugu bočicu antibakterika i pakovanje običnih maramica i to odatle ne vadim.
      Eto mi ideje za novi video! Hvala ti za komentar inače se nikad ne bih setila. :* <3
      p.s. Ako sad nije razumljivo na šta mislim,biće kada snimim. :)
      Bila vredna,a i dalje se trudim da oslobodim kuću suvišnih polu praznih bočica. :)

      Избриши
    2. Haha, da, baš isplativo :D
      Dobro si rešila, treba imati po više bočica i ćao.
      Hoće biti video Šta nosim u torbi? :D Ne moraš reći, odgledaću svakako, hihi :D
      Samo nek mi trošimo pa onda kupujemo novo :)))) <3

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.