Пређи на главни садржај

New in - #4


Ovog puta obradovacu vas sa mnogo proizvoda i slika.
Dugo sam pauzirala i cekala da se rese problemi tehnicke prirode,pa su se proizvodi nizali,a tako i fotografije.
Tehnicki problemi jos nisu prosli,ali sam nasla neko medju resenje,zato cete mozda primetiti da je post malo drugaciji,nadam se da mi ne zamerate.

Da pocnemo


Balea gel za tusiranje- gelova nikad dosta,bar meni,zato uvek pravim zalihu  :)
Ovag gel nisam,jos uvek,koristila.Privukao me je svojim blagim mirisom i alojom u sastavu.Videcu kako ce se pokazati.Cena je bila oko 150 dinara,u Dm-u.

Nivea Creme care- sigurno ste videle reklamu za ovaj gel,mama se tusira i odjednom se vreme uspori,pa  i deca koja skacu po devnoj sobi. Mene reklama nije zainteresovala, gel sam kupila slucajno,ali kada sam ga pomirisala!
Miris me je ocarao,a prilikom prvog tusiranja vreme mi je stvarno stalo,prepustila sam se uzivanju u mirisu i nezi koju pruza.
Toplo vam preporucujem ovu kremu za tusiranje,posle nje vam ne treba mleko za telo.Toliko je dobra da je trebala da dobije zasebnu recenziju.
Cena je bila oko 400 dinara,(za 750 ml)kupila sam u Maxi-u.



Multiactiv Natural Anti-stres 24h- uh,koliki naziv! Isprobala sam vec neke kreme iz natural kolekcije,pa sam htela i ovu i jos je bilo snizenje pa nije kostala ni celih 300 dinara. Necu se vise hvatati zajeftine kreme,tu fazu mi je izgleda koza prosla.Zasto to kazem?Pa ranije su mi ove kreme bile solidne,zadovoljavajuce,nisam se mastila,a bila mi je dovoljna hidratacija. Hidratacija mi je i sada dobra,zadovoljavajuca,ali mi se T zona masti,a to mi se bas i ne dopada.

 Syoss sampon bez sulfata, mi je moj dragi doneo sa casopisom.Da me iznenadi. :) Jedino sto meni ne treba za farbanu kosu,ali koristim ga i vrlo sam zadovoljna.

Aura She bunny lak za nokte sam takodje dobila na poklon, od dobitnice moje nagradne igre. Ja sam nagradila nju,a ona je poslala poklon mojoj bebi i nesto za mamu :)

Essence sjaj za usta- kupila sam ga jer sam se jednom nasla u neplaniranoj setnji,a ja volim da su mi usta stalno namazana pa sam se uhvatila za najjeftiniji koji sam nasla :) I mogu da vam kazem da se dobro pokazao. Osim sto me grebe rupica iz koje izlazi,nemam zamerki.Boja je nezna,ali usne su meke i hidrirane. Eto i meni nesto da se dopadne iz Essenca :)


Moja,prva,Marigold kolekcija!

Ukoliko jos uvek niste cule radi se o prirodnoj kozmetici,domace proizvodnje.
Za sada cu samo da vam nabrojim proizvode,a recenzija stize!
Moj izbor- Antirid za oko ociju,na bazi arganovog ulja, sapun citronela, mleko za ciscenje lica i naravno jedno ulje- Neven u bademu.




Afrodita uljani odstranjivac laka za nokte- ja sve to zovem aceton,a ovo je jedan od boljih koji sam probala. Nasla sam ga na akciji,takodje u Dm-u ali sam tacnu cenu zaboravila,svakako nije vise od 150 dinara.


Najsladje za kraj ;)
Dobro ova Rimmel-ova baza i top coat nije bas slatka,cak i miris teze podnosim,ali zato Labello lip butter jeste!
Jao pojela bih ga,tako mi mirisi na neki marcipan od maline :)
Ako neke od vas slucajno sumnjaju,odlicno neguje usta,a tek ce se pokazati.Kada dodje zima niko vise nece da maze baby lips ;)
I ovo je bilo na popustu,ali u Liliju i naravno cene sam zaboravila,doduse davno sam kupila pa nije cudno.Rimmel je bio oko 370 dinara,a Labello oko 230.

Kako vam se dopada moj New in?
Da li ste koristile neke od ovih proizvoda?


XXXEma

Коментари

  1. Zanimljiv new in. :D Pisi nesto vise o samponu. <3

    ОдговориИзбриши
  2. Niveina kupka odlicna,a essence lip gloss meni osim mirisa,nema ništa,ljepljiv,previše tečan i spadne za 10 min.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Niveu obozavam!Da sjaj je malo vise tecan,meni ne spadne tako brzo,a odusevio me je negom usana,to nisam ocekivala. :-)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.