Пређи на главни садржај

Marigold kozmetika (grupna recenzija)


Iako nas u poslednje vreme sa svih strana bombarduju prirodnom kozmetikom,mene to ne privlaci nesto narocito,a onda sam cula za Marigold.


Bas u periodu kada sam resila da pocnem sa nekim blagim antiridom oko ociju,otkrila sam Marigold antirid kremu na bazi arganovog ulja.
To je bilo dovoljno da me privuce.
Pored arganovog sadrzi jos i jojobino ulje,proteine psenice,ulje avokada,kostice grozdja,pantenol.


Evo kako izgleda pakovanje.Dolazi u kutiji(slika gore) ,30 ml u bocici sa pumpicom i podizucim dnom.Dno se podize pritiskom na pumpicu.Lako se pritiska,cuje se kao da izlazi pena,ali je ipak krema. :)




Ovu kolicinu koju vidite na prstu iskoristim za oba podocnjaka i ostane mi i za mimicne bore na celu.Toliko malo kreme treba.
Meni krema odgovara,hrani kozu,nije mi teska,koza mi je brzo upije,lako se razmazuje.Nije mi ni masna.
Fine linije na podocnjacima nisu nestale,ali su sada nahranjene i manje se vide,a manje se vide i mimicne bore na celu i izmedju obrva.Prvo sam na njima i videla poboljsanje.Ne nisu nestale i dalje se dosta vide,ali sam primetila poboljsanje,narocito izmedju obrva.Koristim oko mesec dana.

Ovo je bio prvi proizvod koji sam odabrala,nekih 800 dinara,a posto je preko 1000 besplatna postarina pregledala sam sajt i odabrala jos nesto.

Inace Marigold je domaca firma iz Apatina,pogledajte njihov sajt  http://www.marigoldlab.com/  ,a evo i fb strane https://www.facebook.com/PrirodnaLepota . :)

Sledeci proizvod je ulje-Neven u bademu.


Ovo nije bio lak izbor,toliko ima ulja da nisam znala koje da izaberem.Pa razmisljam nemam suvu kozu,ne peruta se,nije masna,necu protiv bora jer mi je to znak da je za zrelu kozu,a moja to jos nije.
 I tako izbor je bio neven u bademu,tj. ekstrat organskog nevena u bademovom ulju, 50 ml.
Navodno bi trebalo da pomogne da nestanu bubuljice,to bas nisam primetila,mada ovim mojim mesecnim-hormonskim slabo ima leka dok same ne rese da odu.
Nisam ga puno koristila,ali hladno vreme tek dolazi.
Pomaze i protiv opekotina.
Nanosi se na vlazno lice,ja sam uvece pred spavanje.Koza ga lepo upija i ne ujutru ne bude masna vec meka i nezna.
Tako da ako se neka od vas sa ,masnom kozom plasi nema potrebe,jer ne podstice,nego smanjuje lucenje sebuma.
Na slici vidite kako izgleda,nevenova zuckasto-narandzasta boja,srednje je gustine.
Posle ovog fotografisanja razmazala sam po ruci,suvoj,znaci moze i tako da koza bude meka. :)
Koristila sam za kosu,na opranu,peskirom osusenu,pre susenja fenom.Mogu vam reci da mi je 5 kapi bilo dosta,za srednju duzinu kose,a kosa mi se vrlo obradovala. Ako cete stavljati na kosu,neka bude vlazna i stavljajte po manje inace cete imati masan efekat.

Sledeci proizvod je i proizvod koji pored antirida najvise koristim-sapun citronela.
Na prvoj slici vidite kako je upakovano-slatka platnena kesica sa trakom i kartoncicem-etiketom.


Prvo sto sam primetila kod sapuna je intenzivan citrusni miris,celo kupatilo je mirisalo.Ne znam da li se miris smanjio,ili sam se ja toliko navikla da mi vise na smeta?Na kozi nije jak i ne ostaje.
Topi se na dodir,narocito vlazne ruke. Nisam primetila da peni,ali mi to i nije vazno. Koristim ga samo za lice,divno mi cisti i neguje jer je na bazi shea putera i bademovog ulja. Cini kozu mekom i neznom.
Ima 110 gr.
Moram da kazem da me je Marigold prilicno obradovao i kvalitetom proizvoda i kao kompanija. Vrlo su fini,tj.fine i ljubazne ,cak su mi poslale ovaj sapun na poklon jer nije bilo sapuna koji sam porucila.
Na poklon sam dobila i uzorak mleka za ciscenje lica i skidanje sminke(pogledajte na grupnoj slici).
Mleko je na bazi kokosa i psenice,samo se miris kokosa ne oseca,vise mi vuce na psenicu.
Nanosi se na vlazno lice,kao i svi prirodni proizvodi,ali drugacije nego sto ste navikle da nanosite mleko.
Gusto je,istisnete malu kolicinu i prstima trljate po licu i sve necistoce i sminka nestanu. Licno me zbunjuje gde nestanu?
Vaticom bas i nisam uspela,mozda sto je mleko gusce,a probala sam jer maskaru ne mogu da skinem trljanjem prstima. Tako da meni bas i ne odgovara za skidanje sminke. Stoji na poklopcu koji se povuce na gore i na taj nacin otvori rupica kroz koje mleko izlazi. To znaci da svaki put brisem poklopac jer ne bih neku prljavstinu da nanesem na lice,znaci nisam bas zadovoljna pakovanjem.
Ako je neka od vas upela da skine sminku,molim vas napisite mi kako,mozda ne radim kako treba?
Ako vas interesuje nesto,a da nisam napisala,slobodno pitajte.

Ovo je bilo moje prvo narucivanje kozmetike,a prvi put da koristim prirodnu kozmetiku.Zadovoljna sam proizvodima,jedino se sa mlekom nisam bas nasla,ali dobro ne mogu svi proizvodi svima da odgovaraju.

Da li ste probale nesto od Marigold kozmetike?


XXXEma

Коментари

  1. Nisam ali posle tvoje recenzije sigurna sam da hocu. I to kremu za područje oko očiju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :* Ovo mi je prvi antirid,iako imam 32 god. pa mi je bilo vazno da nije agresivan,a gde ces bolje od ulja u kremi. :)

      Избриши
  2. Au koliko proizvoda. Najvise mi se dopada krema za podrucje oko ociju. :D Sad cu da vidim sta oni to jos imaju. :D

    ОдговориИзбриши
  3. Kakav je to sapun, napiši mi nešto više o njemu.. Gde se kupuje i koja je cena?!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sanja piše u tekstu,sapun je na bazi shea putera i bademovog ulja,pa pored čišćenja i neguje kožu.
      Sve proizvode sam kupila na Marigold sajtu,imaš linkove gore u tekstu,mislim da ih nema u slobodnoj prodaji.Cena je oko 300 dinara,kada kupuješ preko 1000 din.poštarina je besplatna,tako sam ja uradila. :)

      Избриши
  4. Na mleko se treba navići. :) I ono mi bolje čisti kada navlažim lice. :D
    Antirid je odličan!Obavezno ga probaj,naravno na vlažnu kožu.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.