Пређи на главни садржај

Eveline Celebrites beauty powder


Mattifying and smoothing mineral powder- kameni puder

Jos jedan proizvod kojim me je Eveline Cosmetics Srbija obradovala.
Sami su mi birali i cak nijansu pogodili. :)
Pakovanje je vrlo elegantno,crno-zlatne boje,od cvrste plastike.
Nece vam se otvoriti u torbi,jer da bi ste ga otvorile ,morate da pritisnete sredisnji deo,nalepljeno je push(vidi se na slici).
Takodje se na slici vidi i plasticna kutija u kojoj je bio puder,njom nisam bas odusevljena,narocito sto nije zalepljena,ali puder je toliko nezan da verujem da bi se videlo da ga je neko dirao.



Jastucic je divan,nezan,ali ipak koristim cetku tako sam navikla i manje pudera stavim.Sa jastucicem sam bila malo preterala i po prvi put u zivotu jasno videla puder na svom licu. :)



Ovo je slikano po tmurnom danu,ali sam uspela da uhvatim pravu nijansu pudera- 21 Ivory .





Slikano na suncu.

Puder je lepo dizajniran,ima lepe sare,ove rupice sto vidite nisu na svakom puderu,na zalost moj je stigao takav.Tu mu folija,koju vidite da drzim,nista nije pomogla jer je osetljiv i lako se lomi.



Mek je,nezan,a osecaj je svilenkast, a i sadrzi prirodnu svilu.
Ne osecam ga na licu,kao da ga nemam.
Kada ga nanesem cetkom nemam potrebe da ga popravljam (skoro) ceo dan.
Matira lice,ali mojoj normalno-mesovitoj(masti mi se T zona) kozi nije potrebno neko narocito matiranje.Tako da nisam sigurna kako bi se ponasao na masnoj kozi,da li bi dovoljno matirao?



Ovde mozete da vidite sastav,da ima 9 grama, ali i da nije testiran na zivotinjama,zeka pored gramaze. :)

Za prvi utisak,vrlo sam zadovoljna,nemam nekih zamerki.
Ako se u medjuvremenu nesto promeni,dopisacu.

Da li koristite Eveline kozmetiku?



XXXEma



pr proizvod

Коментари

  1. Da li si kupila puder u Beogradu, tipa DM drogerije? Deluje mi vrlo zanimljivo, volela bih da probam. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Puder sam dobila na recenziranje. Dm u Pancevu nema sve proizvode od Evelina,puder nisam videla,ali moguce je da u Beogradu nadjes. Mozes i da pitas preko fb za prodajna mesta.
      Probaj pa mi javi utiske. :)
      Pozdrav!

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.