Пређи на главни садржај

Anksiofitoflast-flasteri koji vracaju osmeh


Danas sam vam pripremila jedan malo drugaciji(i duzi) post koji na prvi pogled nema veze sa lepotom,ali samo na prvi.

Lepota dolazi iznutra

Sigurna sam da ste sve osetile cari pms-a i makar jednom dobile bubuljice.
Znaci,upoznate ste sa tim sta mogu hormoni da urade nasoj lepoti.
A sta kada smo pod uticajem losih hormona duze vreme?
STRES!
Gledam,cujem,citam pa na kraju i znam i vidim mlade bracne parove koji ne mogu da imaju decu,ili se jako muce da bih ih dobili.
Tu vec odavno hormoni ratuju,a jos kada se doda STRES nastane haos.

Stres je svuda oko nas,danas vise nego ikada,neko se uspesnije brani,a neko bas i ne.I sta onda? Onda se lose odrazava na nase zdravlje,a cesto se vidi i los uticaj na lepotu.Primer-zenama od stresa opada kosa,nekima cak i u pramenovima,eto direkne veze sa lepotom.

Zasto vam pisem ovoliki uvod?

Pa zato sto,na zalost i ja spadam u drugu grupu.
Kako nas narod kaze-imam tanke zivce,koji su se posle ne prospavanih noci (tako je to sa bebama :) ) i smrti moje bake jos istanjili.
Istanjila se i moja,nekada, bujna kosa,a razdeljak se prosirio.
Lekove za smirenje necu da pijem,nisam ljubitelj ni biljnih kapsula,ali moja mama nije odustajala.
Pretrazivala je internet i tako pronasla ove flastere.

Zlatno trojstvo anksiofitoflast , protiv:
-Depresije
-Fobije
-Neuroze
-Nesanice
Flasteri koji vracaju osmeh!


Ima 12 kesica sa po 3 flastera(+ rezervni).




Flasteri se koriste tako sto se zalepe i drze 24h bez skidanja,onda se skinu i zalepe drugi i tako 4 dana.Peti dan je pauza-nema vlastera,nastavlja se 6. dana,posle koga ide pauza od dva dana pa onda zalepite poslednji par. Ako vam je nejasno objasnjenje pogledajte na sajtu  http://flasteri.svilajnac.biz/anksioznost.html  .
Tamo cete naci odgovore na sva pitanja i jos neku sliku.
Obratite paznju jer je bitno da flaster postavite na pravu tacku.



Flasteri su upakovani u kesice, 3 flastera po kesici-2 za ruke i jedan za zeludac.
Postoje i rezervni puni i prazni flasteri,ako vam se kao i meni odlepi posle treninga(onaj na grudima obavezno).


Evo kako izgleda flaster.
Lepi se na 5 cm,ili 2 muska prsta,od kraja sake, na obe ruke i jedan (malo) veci flaster ide na zeludac.
E taj kod zeludca nisam sigurna da li sam potrefila tacku,pa dobro procitajte uputstvo,ili pogledajte na sajtu,lepse se vide slike.

Pitala sam da li mogu da se koriste po portebi,mogu.
Posto nisam depresivna i nemam neke jace probleme,kad osetim pojacanu nervozu ja se izlepim i deluje!
Za 5 do 10 minuta osetim kako me je nervoza popustila,ako ne i prosla.
Osetim se smirenijom i bolje raspolozenom.
U uputstvu cete procitati kako zeludac cesto hoce da izazove probleme,nervozu pa cak i mracne misli.

Za to ni sam znala,ali sam godinama imala probleme sa zeludcem,samo sam mislila da je to posledica nervoze.Kad se iznerviram naduje mi se zeludac,a sa njim i stomak,to je znali da traje i po dva dana.Eh,sto tada nisam znala za ove flastere.
Mozda nekome sve ovo zvuci cudno,ali ne znas dok ne probas.

A sta je vaznije od zdravlja?
Sa mnogim problemima tesko izlazimo sami na kraj,pa zato treba traziti pomoc.

Ne zanemarujte glavobolje,nervozu,pesimizam-pomozite sebi!
Svakog dana odvojite vreme,pa makar i 10 minuta samo za vas.Radite stvari koje vas cine srecnim,okruzite se pozitivnim ljudima i sto da ne,probajte flastere.

Zelim da budem zdrava i dobra majka svojoj bebi i nasla sam resenje.
Ne,ne uzdam se samo u flastere primenjujem savete koje sam dala i vama,ali sam zadovoljna sto postoji ovako nesto na biljnoj bazi i pomaze.
Jos vise mi se svidja sto je flaster,imam neki otpor prema unosenju sredstava za smirenje koji se prosirio na sve tablete,kapsule.
Znaci ovo samo zalepim,a kako zalepim mogu i da odlepim i gotovo,a ako progutam tu je zavrsena prica.

Flasteri su mi pomogli da se resim stresa pred ispit,a nisu me uspavali.
Od kako ih koristim smirenija sam,ne skacem na svaku provokaciju,osecam se mnogo bolje,ali stvarno.
Nije laz,ali ne mogu da garantujem da ce svakome tako delovati i nije pohvalan post jer sam dobila flastere na testiranje,kupila sam jos jedno pakovanje. :)

Preporucujem svakom da proba,cena nije velika (1100 din.) narocito za to sto pruza.


Da li biste probale ove flastere? Ili mozda vec jeste?

p.s.
Ako vam nije problem,kad porucujete recite-napisite gde ste cule za flastere,tj.spomenite moj blog,to bi mi znacilo.Hvala!

Hvala vam sto citate,narocito ovako "kratke" postove :)

Ljubi vas vasa Ema


pr proizvod

Коментари

  1. Previse dobro zvuci. Prvi put cujem za ove flastere i cena je pristupacna. Probacu ih sigurno jer sam stalnopod stresom,a i zivot me nije mazio pa je dugogodisnji stres ostavio mnogo posledice na moje zivce.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Toplo ih preporucujem! Ne mogu da garantujem kako ce kome delovati,meni jeste i to sam zele da podelim sa vama,jer zivimo u skoro konstantnom stresu.Neko kaze da je bitno i da se veruje da pomaze.Flasteri imaju kuglucu od biljnog melema,ne znam koje su sve biljke,ali lavanda se istice,divno mirisi i deluje umirujuce.Ne moze da skodi.Inace i ja sam skoro otkrila ove flastere. Javi kako su ti delovali.

      Избриши
  2. Siguno nisu pomogli Tatjani jer 2 god nije nista iskomentarisano.Ema da li ih jos uvek koristis i imas li neko pozitivno iskustvo koje bi podelila samnom

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozitivno skustvo je podeljeno u postu.Izvinite,ne znam kome se obracam jer se niste potpisali,ali mi izgleda da citate samo komentare.
      Da,imam jos flastera.Neko vreme ih nisam koristila,ali su mi pomogli kada mi je najvise trebalo tako da sam zadovoljna ucinkom.
      Zao mi je sto se Tatjana nije ponovo javila,ali verovatno nije ni probala flastere. Steta.
      Vama hvala na komentaru.

      Избриши
  3. Siguno nisu pomogli Tatjani jer 2 god nije nista iskomentarisano.Ema da li ih jos uvek koristis i imas li neko pozitivno iskustvo koje bi podelila samnom

    ОдговориИзбриши
  4. Imam pitanje da li ti pflasteri pomazu I kad neko ima fobiju I anksioznost od zubara

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod svake anksioznosti pomaže,umiruje...što se fobije tiče tu treba malo truda i možda tretman koji će vam pomoći da pronađete razlog te fobije.

      Избриши
  5. Pozdrav, mogu li vas preko maila kontaktirati ako ga imate?

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.