Пређи на главни садржај

Golden Rose(Dan zaljubljenih)


Isprobala sam proizvode pa stize recenzija.
Golden Rose pamtim jos iz zlatnog perioda Pancevackog buvljaka,kada smo jedva prolazili kakva je guzva bila.

Prvi proizvod im je bio lak za nokte i prodavao se samo na buvljaku i pijaci,posle nekog vremena pocele su i parfimerije da ga prodaju.
Moram da kazem da sam bila prilicno razocarana lakom jer bi mi se skinuo istog dana kada bih ga namazala.
Tako da kada se pojavila sminka nisam imala zelju da je probam,a i prodaja na buvljaku za male pare mi nije ulivala poverenje u kvalitet.Kako je od tada prosla decenija(mozda i vise)resila sam da probam jos jednom. 

Korektor-Liquid concealer

Posto imam jako svetlu kozu imam i problema sa podocnjacima,ali ne standardne probleme.Tacnije nemam podocnjake kao ostale devojke,naduvene,crne...nego mi se provide kapilari,a kada sam umorna jos vise pa mi podocnjaci ispadnu ljubicasti.
I tako je oduvek,pa sam jedva docekala kada me je mama pustila da prvi put stavim korektor,jer su me u skoli stalno pitali da li mi je dobro,da li sam bolesna?

Tako da korektor koristim redovno i to na ceo podocnjak i potreban mi je neki koji ima jacu pokrivnu moc,ali ne susi.
Kao sto vidite korektor je upakovan u kutiju,na njoj je deklaracija.
Korektor je tecan,nanosi se cetkicom koja je vrlo nezna(kakva i treba da bude posto je koza podocnjaka tanka)do cetkice stize navijanjem zadnjeg dela.Ima ga 2gr.Postoji u 5 nijansi,pa cete sigurno naci odgovarajucu.Lako se nanosi i utapkava,postojan je,ali ce se posle nekoliko sati uvuci u borice,mada to se desava sa skoro svakim.
Cena je oko 400 dinara.
Zamerke za sada nemam,ali tek sam pocela da ga koristim tako da ako otkrijem nesto novo,dodacu.

Eto kao izgleda na mojoj kozi,pod svetlom(sijalica)

Velvet Matte lipstick

Nisam ljubitelj mat karmina,ali kako su devojke kod nas i u svetu poludele za njima resila sam da probam.
Devojke koje imaju problem da zadrze karmin na ustima,mogu da prestanu da traze.Ovaj karmin je izdrzao se testove.Zadrzao se par sati cak i posle puno price,cak i jela!
Kada ga nanosim ima kremast osecaj,lako se nanosi,lepo razmazuje,ne susi usta,a daje puderastu zavrsnicu.Bas je mat,za moj ukus malo previse.

Pod sijalicom

Pakovan je vrlo kvalitetno ima i zastinu foliju pa znate da ga niko nije otvarao.

Na dnevnom svetlu

Na mojoj kozi je roz,mada kada sam ga kupovala nije delovao tako,zato uvek probajte testere.
Jako sam zadovoljna ovim karminom,kvalitetan je,postojan,ima kvalitetno pakovanje i jeftin,sve to za nekih 200 dinara,zavisi od parfimerije i da li je na popustu.

A sada senke -                           
   Professional palette eyeshadow


Vise volim palete nego pojedinacne senke,pa sam zato kupila ovu iako je samo jedna senka mat(htela sam mat).Ima nekoliko kombinacija,mislim 5,sa po 5 senki.

Pakovanje je od cvrste plastike ima zastitnu nalepnicu,tako da ne moze da se otvori,pakovanje ukljucuje i aplikator,koji je za moje krupne kapke mali,ali moze da posluzi.

Bez baze za senku

Sem braon senke,sve sam morala malo vise da natrljam kako bi se videle na slici,posto je bez baze,ja inace retko kad koristim bazu zato sam tako i slikala.Postojanost je solidna,moze i bolje,ali nije losa.

Dosta su pigmentovane,mada ima razlike,kajsija u sredini(jedina mat)je najmanje pigmentovana,a braon na kraju najvise,ostale su podjednako pigmentovane.
Prva je svetlo krem,mada izgleda belo i moze da posluzi i kao hajlajter,a kajsijica moze i kao rumenilo.Na vama je da kombinujete.

Cena je u malo visem rangu po meni,posto ima i dosta jeftinijih 539 dinara.
Sve u svemu solidna paletica,vrlo korisna.

Uzmite u obzir da nije na svakoj kozi ista boja,a ja imam izrazito svetao ten sa rozim podtonom.
Ovo su mi novi proizvodi,nisam ih ranije koristila i tek par dana ih testiram.
Nisam primetila nikakve promene na kozi.

Kakva su vasa iskustva sa ovom kozmetikom?
Da li ste koristile?

Коментари

  1. Vec sam htela da kupim ove Gold Rose ruzeve, jer svi vec pisu o njima, ali nemam pojma gde da ih nadjem... Gde ih ti kupujes? Divno sto si testirala trajnost, to def pomaze pri odluci u shoppingu. ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Mirjana,ovo mi je bio drugi post kada sam počela da pišem.:) Kupila sam u Pančevu u Golden Rose parfimeriji(Aviv park),mada ih kod nas ima i po drugim parfimerijama.
    Ne znam gde si ti nalaziš?Možda može i da se poruči preko fejsa,ali ja više volim da vidim,pomirišem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U Budimpešti. :D Ali dolazim povremeno u Beograd, sledeci put je planiran za Septembar tako da cu tad morati bar neki od ovih da uzmem. I ja isto vise volim uzivo da vidim i probam, mada kupujem i dosta online... Ali sto se ovih tice, svakako cu biti u Bg pa cu pre licno otici. :) Hvala na pomoci u svakom slucaju. :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.