Пређи на главни садржај

Borba s celulitom

 

Sigurna sam da ste upoznate sa temom i zašto je borba,pa evo mog iskustva.

Nije mi prvi put da pokušavam da ga se rešim,ali je prvi put da sam baš uporna.

Evo šta sam koristila


Na slici nedostaje jedno pakovanje Afroditin anticelulit gel.Taj gel mi se toliko nije svideo,da sam ga greškom bacila pre slikanja.

Ali hajmo ispočetka.

U sklopu remonta od druge trudnoće (i drugog carskog reza) rešila sam da se pozabavim i ovom tematikom.

Kako sam se dugo bavila plesom (skoro ceo život) noge su mi uvek bile jača strana tako da sam rešila da to budu opet i negde sredinom aprila počela da se mažem i beležim.

Da,dobro ste pročitale/i beležim svaki put kada se namažem. Tako najbolje pratim i trudim se da budem redovna.

Prvo sam počela da mažem Thiomucase anticelulit gel.


Ne znam zašto su ga nazvali gel,kada izgleda kao losion za telo?

Beo,lagan za nanošenje i prijatan na koži.

Vrlo brzo daje rezultate,u vidu zatezanja kože (već posle par nanošenja),ali ima i jednu odliku koja me je šokirala kada sam videla- izvlači celulit na površinu,tako da su mi noge izgledale "još gore".

To se desilo nakon neke dve nedelje upotrebe i tada sam uvela i masažu.

Ne celog tela,već se sama malo izmasiram uz pomoć ovih masažera.


Srebrni je sa Rosegal sajta i trebalo je da bude za lice,ali je toliko veliki da mi je više odgovarao za telo,dok se jedna kugla nije slomila.

Rozi imam godinama,plastikaner,ne sećam se gde sam ga kupila.

Kako sam Thiomucase ranije već koristila,sada mi je ostalo negde oko pola boce i to je ,relativno,brzo potrošeno.

Tada je došao na red Afroditin gel

Slika je pozajmljena sa Lilly online sajta

O kako sam se samo prešla!

Bio je na sniženju,a i tada je koštao oko 900 din. mada to nije problem (Thiomucase na sniženju košta 1000 dinara), problem je koliko peče!

Nisam se setila da slikam,mada u onoj skoro pa agoniji dobro sam i funkcionisala.

Par minuta po nanošenju počinje da pecka i to se samo pojačava.Ukoliko naslonim ruku na nogu pocrveni mi i ruka,tako mi se jednom desilo da mi je pola tela gorelo od anticelulit gela.

Od tada sam mazala pažljivo i manje delove tela,npr.samo ciljano na određeni deo butine.

Peklo je kao nijedan proizvod pre,a rezultati su izostali.

U poređenju sa Thiomucase i Velnea gelom nije uradio ništa,samo me je napatio,a ja uporna ponadala sam se da će ta vrelina ipak nešto da uradi.

Velnea anticelulit gel od bršljena i sa kofeinom je bio jedva dočekan i lepo je ohladio sve što mi je Afrodita ispekla.


Na sniženju je koštao 289 dinara i veoma je prijatan za nanošenje,ali leti.
Kako sam ga ja juče potrošila moram da kažem da mi u hladim danima ne prija,ali dejstva ima.
Upornim mazanjem i nekim promenama u samom mazanju uspela sam da smanjim celulit za 50% (odokativnom metodom) ,da zategnem butine i da ih nekako "stanjim".

Promene koje sam pomenula su tako male,ali ispale su veoma bitne npr.vreme nanošenja gela.
Kada sam bila devojka govorili su da možete da mažete bilo kad,a najbolje nakon tuširanja.I ja sam tako radila,ali ja se tuširam pre spavanja,tada nisam aktivna i efekat izostaje.
Zato sam sada rešila da se mažem ujutru (nekada nemam vremena) takođe se redovno i izmasiram (na brzinu).
Letos sam bila i dosta aktivna,plivala sam kada god sam imala priliku,dosta sam šetala...leti smo svi aktivniji.

Vremena je dosta prošlo - 9 meseci i priznajem da sam očekivala da će ići brže,ali ne odustajem.

Celulit nije nastao preko noći,pa neće tako ni nestati.
Sada razmišljam da probam i Thiomucase forte (na sniženju je u dm-u).
Javite mi kakav je ako ste probale.

Da li se pronalazite u ovoj priči?
Napišite mi vaše iskustvo.


vaša Ema


Коментари

  1. Probala sam neki od Afrodite nedavno, ne sjecam se imena, toliko mi je bio neugodan, ljepljiv satima, sve nešto pecka, bocka, češka od njega, odustala ja odmah od toga :P Nekada davno sam koristila Guam toplo blato od algi, to je djelovalo baš su bili vidljivi rezultati brzo.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.