Пређи на главни садржај

Manzara online kupovina



Početkom juna pisala sam wishlist-u za Manzara sajt pa evo da vidite šta sam izabrala i kako izgleda uživo.
Slučajno,ili baš i ne,ova saradnja mi je došla baš kada sam po celom gradu tražila papuče koje će mi biti udobne.
Čim sam pogledala sajt ove su mi zapale za oko.

Sandale Lenora


U trudnoći mi poraste stopalo,da bukvalno poraste (i nisam sigurna da li će se smanjiti,tj.vratiti na staro) tako da mi je sada skoro sve od obuće malo,šmrc.
Tako je nastala potraga za papučama.
Zašto baš ove?


Bitno mi je da su udobne,težina opterećuje sve,a naročito stopala,ali i pored toga želim i da su lepe.Da još uvek nisam baba i bitno mi je i da su mi papuče lepe,ne samo udobne.
Prelep dizajn,do sada ne viđen,čini ove papuče tako ženstvenim-ružice. :)


Ako se pitate kako znam da su udobne,evo odgovora- pogledajte liniju đona/gazišta,dovoljno debelo kod prstiju i blago izdignuta peta + jastuče na peti za dodatnu udobnost.
A kada ih obujete osetićete da gazište sa efektom prevrnute kože pruža izuzetnu udobnost i nema znojenja i klizanja stopala.
Papuče nisu tvrde,iako imaju taj anatomski oblik,u njima me pete ne bole,ali...
Čim sam ih videla znala sam,a probanje je potvrdilo moje sumnje-žuljaju me. :(
Imam izuzetno osetljiva stopala i rubovi materijala koje ide preko stopala me žuljaju čak toliko da mi je gornji rub (do prsta) odrao kožu,čak i posle nošenja po kući sa čarapama.

Moja večita muka - sve me žulja.
Ne znam da li bi u proizvodnji mogli da ih učine malo mekšim u tom delu,jer ipak je to opkrojeno,proštepano pa i sam konac daje čvrstinu,ali se iskreno nadam da će jednom postojati model i za nas ekstra osetljive.

Inače mama mi se opasno nameračila na papuče.Toliko joj se sviđaju da nudi da mi kupi druge,kada me ove već žuljaju. :D

Nisam baš za poziranje,ali evo da ih vidite na nozi.




Poručila sam i ogrlicu koja više nije u prodaji,ali evo linka za nakit



Čoker kožna ogrlica sa metalnim "biserima" .
Moju mamu je asociralo na bisere,pa eto naziva. :)
Izuzetno je dugačka tako da vezivanje možete da ostavite mašti na volju.

Oba proizvoda su kvalitetna,što se vidi i na slikama,imate moju preporuku za kupovinu.
Ako odaberete papuče nećete pogrešiti,a modela ima za svačiji ukus.

Zato trk na sajt i javite šta ste odabrale. :)

p.s.
Papuče su stigle prve i dosta brzo,za nekih 10 dana,ali sam ogrlicu čekala do skoro pa zato post malo kasni.


vaša Ema

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.