Пређи на главни садржај

New in #21 - mart


Šta sam to novo kupila/dobila u martu.

Da počnemo sa poklonima za 8.mart jer on nam je obeležio mesec. :)


Ovo su poklončići od moje mame i muža.

Nivea set ne treba posebno predstavljati,to je ono što muževi kupuju kao sigurnu varijantu. :D

Gel za tuširanje je nešto što uvek treba,jedino što nisam ljubitelj dezodoranasa,a nije ni preporučljivo koristiti ih posle porođaja (zbog bebe).

Milka bombonjeru mi je poklonila moja Lena.
Duša mamina,šteta samo što su je skroz upropastili. :/

Krema za pete Dr Josif Pančić



Tražim nešto slično onoj prirodnoj kremi za pete koja me je oduševila.
Ova je takođe prirodna i po izgledu ista,ali ima razlike u sastavu pa videću.
Inače je veoma povoljna-280 din.ako se ne varam.

Velnea krema za depilaciju



Bila je na sniženju u Lilly parfimeriji pa sam je uzela da probam.
Ova verzija za osetljivu kožu je bila nešto skuplja,ali ispod 300 dinara.
Čula sam pohvale,ali je još uvek nisam probala pa ću vam naknadno javiti svoje utiske.

Nije kozmetika,ali su skoro kupljene pa da vam pokažem


Mislim da je Lena birala dezen,pošto je išla sa tatom da mi kupe. :)
Verujem da ste već viđale ove papuče i da znate da su povoljne,mislim da je cena 360 din. mada to zavisi i od radnje gde kupite.
Izdržljive su,peru se u mašini,godinama ih kupujem. Jedino mi u poslednje vreme smeta deo kod pete koji mi se nekako bezveze savije pa me žulja (ja sam princeza na zrnu graška :D ).


I za kraj
Discreet dnevni ulošci  i Fresh krema za ruke



Do sada vam nisam pokazivala koje uloške koristim,ali kako su mi u trudnoći postali neophodni rešila sam da se dotaknem i ove teme,čisto da znate,da se pripremite.

Dakle u trudnoći vas dosta toga ne prijatnog čeka,a jedna od tih stvari je pojačani sekret izazvan kandidom.To se javlja skoro svim trudnicama i doktori kažu da je normalana pojava u trudnoći,ali svakako nije prijatna.
Da bi ste sebi olakšale,pored terapije,predlažem vam i upotrebu dnevnih uložaka,a ovo su moji omiljeni.
Dopada mi se što su tanki,skoro neprimetni,a divno mirišu.
Takođe se prilagođavaju bilo kom tipu veša.
Našla sam ih u Gomex-u na popustu za nekih 80 dinara i odmah kupila (iako prethodne nisam potrošila).

Što se tiče kreme,prvi put je vidim,izgleda nisam obraćala pažnju.
Ovo je onaj tip krema koje možete naći u svakoj prodavnici,cena mislim da joj je 85 din.
Uzela sam je za probu i za torbu.
Moj muž zbog posla često ima probleme sa rukama,a kako oni (muškarci) nikad ništa sa sobom ne nose zna se da žena sve potrpa u torbu,pa da imam kada mi traži. :)

I ovaj new in je bio mini,ali nisam htela da čekam da se nakupi,pogotovo što nisam sigurna koliko ću pisati sledećeg meseca,a znate i zašto. :)


A šta ste vi novo kupile? :)


vaša Ema

Коментари

  1. Probala sam ovu Velnea kremu za depilaciju i meni nije radila baš ništa. Probaj pa javi kako se kod tebe pokazala.

    ОдговориИзбриши
  2. Savrseni pokloncici
    Savrsen post,uzivala sam
    Cekamo jos ovakvih zanimljivih postova
    Jedan srdacan pozdrav od mene
    Ako zelis svrati do mog bloga ,izašao je jos jedan zanimljiv post,zelim da cujem i tvoje misljenje,koje mi svakako znači

    ОдговориИзбриши
  3. Divna kupovina, jako interesantne stvari! I sama koristim ovu rkemu za depiliranje i obozavam je! Odlican post draga.

    Malefica

    ОдговориИзбриши
  4. Izvinjavam se Ani kojoj sam greškom obrisala komentar. Ana ako čitaš molim te piši ponovo kako bih ti objavila komentar. :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.