Пређи на главни садржај

Eucerin Dermo centar



Brzo živimo.
Stalno smo u nekoj žurbi,večito pod stresom.
Vreme je da se nešto promeni.
Počnite da mislite na sebe,bilo da ste žena/devojka,ili muškarac,a nemanje vremena više nije izgovor.
Priuštite sebi pola sata uživanja.
Opustite se.
I još proverite stanje svoje kože.
Gde?
Eucerin Dermo centru.


Kupovinom Eucerin preparata u vrednosti od 3999 dinara dobijate vaučer koji vam obezbeđuje vašu ličnu oazu. :)




Gospođa Milena iz Eucerina me je obradovala ovim vaučerom tako da mogu da vam opišem kako je to izgledalo u mom slučaju.

Ko me prati od ranije sigurno se seća posta koji je izazvao bujicu loših komentara ,mislim na post u kome kažem da mi je kozmetičarka upropastila lice i to je istina.
Možete ga pročitati ovde.
Posle toga ja nikada više nisam otišla kod kozmetičara,bolje da budem sama svoj majstor nego da nekome verujem i ona me upropasti i sada ceo život nosim proširene pore,ali nije sad to tema.

Htela sam da kažem da nisam znala šta da očekujem od Eucerinovog tretmana i nije mi bilo baš svejedno,ali kako sam imala prilike da upoznam divne dame iz Eucerina na prošloj promociji i uverim se u njihovu profesionalnost nekako sam stekla poverenje u Eucerin kompaniju.
I tako eto mene na tretmanu.

Pogledajte kakav divan doček.
Sitnice čine život lepšim. :)


Na žalost nisam videla poznate dame,ali sam upoznala jednu novu mladu damu,koja lepo masira,a verujem da će vremenom usavršiti i svoje znanje o tipovima i nezi kože.

Eucerin preparati se nalaze na policama pa možete da ih pogledate,raspitate se o nekom koji vas interesuje...


Pre tretmana aparatom se meri tonus kože,količina sebuma,vlažnost... znači procena stanja kože lica na osnovu čega dobijete preporuku koje proizvode bi trebalo da koristite.




Zatim sledi tretman.
Dakle tretman nije strašan (džabe sam se plašila :D ) to je u stvari masaža Eucerinovim preparatima.
Dok vas devojka masira opuštajuća muzika stvara divnu atmosveru i vi se stvarno opuštate.
Ko voli i ume može i da meditira.





Neke od ovih proizvoda već koristim,ali kao što znate kreme protiv bora mi još uvek nisu na spisku,sem okoločne kreme.


Šteta što nisam slikala i kremicu kojom mi je rađena masaža i koja je napravila ovo


Da li mi vidite lice?
E to je reakcija na kremu protiv bora sa Q10 enzimom.
Dobro je da sam probala jer sada znam šta mi ne prija i šta da izbegavam.

Čudim se današnjim devojkama koje od ranih 20-tih koriste kreme protiv bora,nemaju potrebe nego kao preventivno,ali o tome ću posebno da pišem.
Ovde samo vidite jedan od razloga zašto je to veliko NE.
U redu moja koža je osetljivija pa je tako reagovala,ali drage devojke ako moja koža sa 35 šalje signale da joj ne trebaju kreme protiv bora šta mislite da vaša sa 20 želi da kaže,ali ne ume?

Da me ne razumete pogrešno,ne kažem da ova krema nije dobra,nego da meni lično ne prija i to je moja koža lica jasno i glasno rekla.

Za sada postoji samo jedan Eucerin Dermo centar i to u Lilly parfimeriji u Zemunu,što je meni dosta daleko,ali nisam se dala obeshrabriti. :)
Nemojte da vam to bude prepreka,ukoliko volite Eucerin preparate nabavite vaučer i uživanje može da počne. :)

Dobih i par testerčića da isprobam,od devojke koja me je masirala.


Trebalo je da tu bude i meni preporučenih krema i par vaučera da podelim vama,ali to izgleda ne dobiju se blogerke.


Da li bi ste se prepustile ovakvom tretmanu?


vaša Ema

Коментари

  1. Hvala na preporuci.Veoma zanimljivo.Super izgled bloga.Naravno da bi se prepustila ovom tretmanu mislim ko ne bi.Ukoliko zelis posjetiti moj blog,na zadnjem video mozes postaviti par pitanja za Q&A sto se tice mog bloga i sta kod zelis.Hvala unaprijed

    ОдговориИзбриши
  2. Super post. ❤


    Volela bih da bacis pogled na dva nova posta koji su na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo mi se dopada post. Prava uzivancija. glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Super post ♡

    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/25/black-and-red-devil/

    ОдговориИзбриши
  5. Ovaj tretman izgleda zaista predivno. I sama sam koristila Eucerin proizvode za negu lica i bila sam zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.