Пређи на главни садржај

Proizvodi koji su me razočarali #1


Retko se razočaram što se proizvoda tiče,tako da vam ove postove nisam pisala (sem prvog posta na blogu).
Sada sam rešila da vam pišem i to o veoma hvaljenom proizvodu.

Seche Vite premaz za brže sušenje laka na noktima


Pre nekog vremena na sva usta hvaljen proizvod je bio Sheshe vite,ali se danas ne pominje.
Da li se i drugim blogerkama desilo isto što i meni,ali ćute?





Evo šta mi se dešava kada god namažem Seche vite, i to drugi dan od mazanja laka,koji bez Seche V.traje bar 4 dana.
Odmah da naglasim da ja ovo ponašanje Seche V.testiram duže vreme.Prvo sam mislila slučajnost,pa nisam dobro namazala,pa možda je od baze...nalazila sam gomilu izgovora ,jer sam želela da kažem kako je ovaj proizvod super,želela sam da mi se svidi,ali...


Podiže se a samim tim za sobom povlači i lak.
Da bar hoće sa cele površine nego malo pa ako povučete (kao što ja povučem) ostatak lepo se vidi da ste oštetili nokat.


Tolika fama je bila za Seche V. a on nije bolji čak ni od Avonovog spreja za brzo sušenje laka.
Brzo se zgusnuo,treba mu više od 5 minuta da osuši lak,a ako imate dva i više slojeva onda će vam trebati još više vremena.
Pri tom nije jeftin i dosta se oseća.

Drugi proizvod je takođe za nokte -Rimmel Nail nurse base & top coat


Ovo je trebalo da bude i baza i završni sloj,ali se ponaša kao i prethodni proizvod i samo vam oguli lak u katkom roku.
Probala sam ga i samog,kao bezbojan lak i ništa,ako operete sudove možete odmah nov sloj da namažete.
Ovaj proizvod takođe nije bio jeftin,na popustu oko 400 dinara,a bar da radi šta je napisano,ovako bačen novac.


Imala sam i Aurin premaz,top,ili kako se već zove,koji je trebao da spreči listanje noktiju takođe se skidao brzinom svetlosti.
Njega sam koristila prvo,pa Rimmel i na kraju Seche Vite i posle tri promašaja rešila sam da vam uštedim neki dinar i napišem post.


Da li je vas neki proizvod razočarao i koji?


vaša Ema

Коментари

  1. Iskreno nisam probala niti jedan od ovih proizvoda. A nešto najgore je kada lak sanoktiju spada. Bilo bi oke da je to u jednom sloju, a ne na više dijelova i to ne spadne čitav. ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni jedan lak na spada ceo,a kod ovih je još napisano da produžuju trajnost laka kad ispadoše katastrofa.

      Избриши
  2. Volim ovako iskrene postove. Meni se ovo isto desavalo sa nekim mnogo jeftinijim lakovima, kad ono i ovi skuplji nisu bolji :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tamara.
      Kod mene je uvek iskreno (što nekome i smeta). :)
      Probala sam i Opi,on je ubedljivo najgori-skine se za dva sata,a košta preko 1000 dinara.Tako da je bolje kupiti jeftiniji lak,oni čak i duže traju.

      Избриши
  3. Potpuno se slazem za SV i meni se isto desilo. Jednom sam ga kupila i nikad vise. Mnogi ga hvale ali ne znam zasto. I meni vrlo brzo puca lak sa njim, zgusne se kao lud a jos mi povlaci lak sa noktiju. Cena mu je bas visoka a GR nadlak radi mnogo bolji posao za 180 dinara :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Do sada nisam videla ni jednu negativnu recenziju o njemu,zato sam ga i kupila.
      Pokajala sam se što nisam uzela manje pakovanje,ali dobro više ga neću kupovati.

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.