Пређи на главни садржај

Marrakesh Nourish šampon



Tip i kvalitet kose sam nasledila od tate i ona nije nežna i meka kao kod ostalih devojaka,već nekako čvrsta,deblje dlake,gruba.
Često imam problem i sa "ćebanjem" od vlage,ili čega već pošto je to postao čest problem.

Shvatila sam da mi šamponi koje kupujem preko kataloga,ili u parfimeriji ne čine uslugu (osim što su povoljni).
Lepo pene pa svi mislimo da je kosa lepo oprana i da je to dovoljno,uz dodatak seruma i sličnih kapi za negu koje takođe možete naći u parfimeriji,ili preko kataloške prodaje.

I šta činiti?
Gledam razne videe,čitam,devojke hvale proizvode koji su njima pomogli,ali opet to je njima pomoglo ne znači da će i meni,a još bih trebalo da isprobam pola parfimerije.
Sve sama hemija.

Sada sam rešila da se okrenem prirodnim preparatima i tako sam počela da koristim Marrakesh šampon.


Baš mi se dopada pakovanje i ljubičasta boja kao kontrast. :)



Uz šampon sam dobila i par uzoraka za probu.

Marrakesh možete pronaći i na facebook-u https://www.facebook.com/Prirodna.Kozmetika.MarrakeshSrbija/

Evo podataka sa sajta

MARRAKESH PREMIUM LINIJA - PRIRODNI PROIZVODI (ARGANOVO ULJE I KONOPLJA)

Marrakesh šampon

Marrakesh šampon dubinski deluje na kosu, hidrira je, neguje, vraća vlažnost i olakšava oblikovanje. Bogatstvo biljnih sastojaka obezbedjuje blago i nežno čišćenje svih tipove kose.
Prirodan proizvod idealan za suvu, oštećenu i bojenu kosu.
Kombinuje moći arganovog ulja koje omogućava zaštitu i izuzetan sjaj sa negujućim i hidrirajućim svojstvima ulja konoplje.
- Bez sulfata – Sigurno i za bojenu kosu (čuva boju)
Jača kutikulu, nežno čisti dlaku, povećava upravljivost
- Efekat sjaja i snage samu u jednom pranju
- Meka, glatka, elastična i poslušna kosa...
- Prirodni ekstrakti vraćaju vlagu oštećenoj i bojenoj kosi...
- Popunjava kosu uljima, proteinima, masnim kiselinama
- Poboljšava upravljivost (poslušnost), izgled i teksturu kose
- Prirodni proteini pšenice štite kutikulu kose od oštećenja...
- Sprečava isušivanje vlasi i gubitak prirodne elastičnosti
Dovoljno nežan za najosetljiviju kosu i dovoljno snažan za najneposlušniju kosu. Nakon upotrene Marrakesh shampona potrebno je manje vremena za oblikovanje kose.
Visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina štite i regenerišu kosu i vraćaju prirodnu ravnotežu narušenu raznim spoljanim uticajima.
Blago umasirati šampon u vlažnu kosu , zatim isprati. Idealan za svakodnevnu negu.
Bez sulfata, bez parabena, bez THC , bez boje, bez propylene glycola, bez petroleja, bez Phthalates, ne sadrži supstance životinjskog porekla, nije testiran na životinjama...
Uboznik Marrakesh prirodne kozmetike:
DAMB d.o.o., www.damb.rs,


Meni je za testiranje potrebno malo duže vreme,ali i posle par korišćenja vidim razliku i mogu da vam prenesem prve utiske.
Odmah moram da vam kažem (ako već niste znale) šamponi bez sulfata ne pene.
Ako i uspete neku penicu da napravite biće mnogo manja i brzo će nestati.
Znam i meni je to nezgodno,navikla sam da perem kosu sa dosta pene pa ovako imam utisak kao da je nisam oprala. Valjda ću se navići s vremenom.
U svakom slučaju kosa bude lepo oprana. :)

Šampon je nežan,namenjen dnevnoj upotrebi,ali ja ne perem svakog dana tako da obavezno da puta šamponiram.
Balzam vam je neophodan,ali ja kako testiram Marrakesh proizvode na opranu i peškirom prosušenu kosu stavim Marakesh arganovo ulje (uzorak,sa slike gore) koje je dosta gusto pa pazite da ne preterate i nakon toga sušim kosu.
Odmah se primećuje da je kosa mekša i sjajnija,ali na moju žalost i dalje se "ćeba" . Možda će to dužom upotrebom da se popravi,bar se nadam.

Sledeće isprobavam ulje protiv ispucalih krajeva i verujem da ću uspeti neki rezultat da dobijem i iz kesice jer su Marrakesh ulja gusta pa vam je potrebna mala količina,tako da dugo traju.

Da li ste vi koristile Marrakesh proizvode?

Zar nije divno što sada imamo prirodnu negu kose (koja ne uključuje kućnu radinost,tipa jaje na kosi isl.)? :)

Pišite mi vaša iskustva i obratite pažnju na popuste koje daje Marrakesh.



vaša Ema

Коментари

  1. Nisam probala ovaj šampon ali mi deluje veoma primamljivo. Baš ću pogledati da li imaju nešto od balzama jer mi je ovaj koji trenutno koristim pri kraju. Divna recenzija.

    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru,ali sledeći put bez linka.
      Inače,imaju balzame samo ih nisam isprobala.

      Избриши
  2. Nisam nikada probala ovaj šampon, ali izgleda kao jako dobar i jako kvalitetan šampon. Vjerujem da bi i ostalim djevojkama koje imaju problema, pomogao ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala ovaj šampon, ali izgleda super! :)

    Ako želiš da se zapratimo, javi mi na mom blogu: https://starshinebeauty.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.