Пређи на главни садржај

Zaful PU Leather Motocycle jacket



Zaful je sajt sa kojim najdužu saradnju,samim tim vam predstavljam razne stvari.
U prošloj (nekoj od njh) wishlisti ste videle jaknu od eko kože,tu jaknu sam dugo gledala i konačno rešila da je poručim.

Ukoliko ste bacilo oko na neki komad sada je prava prilika da ga poručite jer Zaful daje popuste povodom proslave svog trećeg rođendana,a možete i da ukucate ZafulChen i ostvarite dodatni popust.

U poslednje vreme Zaful je radio na sebi  i to se vidi.
Sajt izgleda svetski,poboljšali su Z-me,imate mogućnost skupljanja poena ,gomilu popusta,mogućnost da osvojite nagradne,a najvažnije je što im paketi brže stižu,za nekih 10-ak dana,uvek lepo zapakovani naročito naočare,pakuju ih u duplu pucketavu foliju.
Poštarina je besplatna (ukoliko naša carina ne reši drugačije).
Vode računa o svojim kupcima.

Sada kada je jakna stigla krećemo sa prvim utiskom.

Jakna je stigla (bez carine,jupi!) zapakovana u kesu (vidite je na slici) za nekom jačom zaštitom nije bilo potrebe.
Prvo što sam primetila je da je jako meka,a samim tim i dosta izgužvana,ali dobro svi znamo da to nije koža.





Embossed PU Leather Motocycle Jacket - Black Xl



Kao što možete da vidite na sajtu izgleda odlično,kao prava koža.
A uživo?


Uživo je model isti,ali je mekoća materijala to što kvari utisak,bar moj.
Dobra strana toga je da mi baš ta mekoća omogućava da zakopčam jaknu,jer mi je, iako je XL- tesna.
Veće nije bilo,a sada se ionako nosi preko ramena. ;) 




Nadam se da će se nošenjem malo "ispeglati".

Moram da ih pohvalim da su odlično iskopirali model,lepo izgleda,a detalji u vidu štepa i rajfešlusi jaknici daju formu,pa mi se mnogo više dopada od prve koju sam poručila,o njoj sam pisala prošle godine ovde .
Jaknica je postavljena (postava je u rukavima malo duža,što mi smeta pri oblačenju) tako da će poslužiti za prelazni period,ili možda za hladne (letnje) večeri.

Ono što mi se još dopada je da se jakna ne oseća.
Sigurno ste sve osetile,bar jednom,kako znaju torbe,novčanici,pa i farmerke da "mirišu" pa taj miris po dve nedelje ne može da se izluftira i cela kuća se oseća (jedne farmerke sam 10 x oprala da bi nestao taj miris),sa ovom jaknom nećete imati tih problema.

Evo još malo sličica,samo nisam bila u raspoloženju za poziranje,tako da zanemarite izraz lica(tako gledam kada me mama iznervira -čitaj loše uslika :D).




O zakopčavanju ni reči,na ovu vrelinu jedva sam je obukla,a tek svukla!

Ko je izdržao do kraja-svaka vam čast! :D 
Malo sam se raspisala. :) 


Kako vam se viđa jaknica?
Da li bi ste je poručile?

Ako poručujete iskoristite kupon,gore napisan. ;)



vaša Ema


Коментари

  1. Istu sam uzela prosle godine obožavam je. Ja recimo cekam paket vise od mesec dana vec brinem nisam toliko nikad cekala, a na z-me se uopste ne snalazim vise koju god sliku da stavim ne valja format a nemam vremena da to cackam 😁

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Istu? :D Znači zadovoljna si,lepo. :)
      Što se tiče paketa ako se sećaš ja sam onaj tufnasti kupaći čekala ceo mesec.To je jedini paket koji je toliko putovao i naravno ležao na našoj carini.
      Uglavnom stigao je,stićiće i tvoj.Jel imaš broj za praćenje?Ako ne kaži tvom kontaktu pa će ti naći.

      Избриши
    2. Potpuno ista jakna da, da :). Valjda stigne cekam sa tri sajta vec mesec dana gomilu svega :D

      Избриши
  2. Jakna je predivna, samo šteta što je izgužvana i što je tesna, ali opet kao što si rekla može da se nosi preko ramena. :)

    The Fashion Spell | YouTube

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман29. јун 2017. 13:14

    Predivan post, draga. Jaknica je stvarno lepa, imam sličnu, međutim nije sa Zafula već iz nekog marketa u obližnjem gradu.

    Quotes - June | laAdda

    ОдговориИзбриши
  4. Divna je, slici mojoj sa Rosegala. Samo sto su tamo merke ok, tj. ja na tim stranim sajtovima gledam mere, a ne naznacenu velicinu, pa je meni ova moja u milimetar taman. Na slikama prelepo izgleda, bas bzvz sto je ispalo da ti je tesna, pa ne mozes da je zakopcas. A za carinike - tri put ura ovog puta! I u zdravlju da je nosis, makar i preko ramena. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeco gledam i ja mere (gde smem da ne gledam),ali i mere nisu tačne,jer sam po merama uzela pantalone,tuniku,haljinu,majicu-sve je ispalo za broj veće.
      Kako sam primetila jakne xl su mi knap,ali majice u istoj veličini velike.
      Mnogo mi se svidela tvoja jakna.Ti si me i inspirisala da je i ja potražim. :) :*

      Избриши
    2. Model je stvarno divan i nema uz sta ne moze da se nosi. Ali ti kinezi i njihove velicine... Uh!

      Избриши
  5. Sorry I can't read your language but the jacket looks super cute on you

    Kayte
    www.immbeauty.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман5. јул 2017. 17:23

    Love the leather jacket!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.