Пређи на главни садржај

"Plank" izazov


Volim izazove,želim da prodjem kroz proces i istrajem,ali 28 dana je dug period i pred sam kraj izazova sam se opet razbolela i nisam uspela da izdržim 4 minuta.

Ubija nas vrtić i to "prilagodjavanje imuniteta" tako to zovu vaspitačice jer ima roditelja koji redovno dovode bolesnu decu pa ko se prilagodi prilagodi,ko ne neka ne brine imaće novu priliku čim prezdravi.

Ovaj "Daska" izazov se tako zove zbog poze u kojoj ste,znači početna poza skleka,ispružene ruke,prave noge bez savijanja,stomak stegnut,guza u ravni,nema izbacivanja guze,ni opuštanja-daska sve vreme.
Možda vam deluje lako,ali uopšte nije.
Počinje se sa 20 sekundi,to svako može da izdrži zato pokušajte.



Stigla sam do 24- tog dana i planirala za par dana da nastavim,ali od tada je prošlo dve nedelje i još uvek nisam skroz ozdravila. :(

Ovaj izazov sam našla na internetu,ostaviću link,naslov naravno upadljiv obećava čuda topljenje svih masnih naslaga koje imate...
Mislim da je svima jasno da do toga neće doći,ali me to nije odvratilo od ideje da pokušam.Žao mi je što mnoge od vas jeste,videla sam kroz vaše komentare,jer je zabavno.
Zima je,nemamo volje,vremena,novca...stalno nam nešto fali pa vežbanje ostaje za sledeći put.
Ne krijem i sama retko vežbam,ali baš zato me je ovaj izazov oduševio,bila sam redovna,pratila odredjeno vreme (slika iznad) i shvatila da ja u stvari volim da vežbam! :D
Sam start nije toliko težak,ali već posle prva dva dana vidite da nije igra u pitanju,postaje teško.
Verovatno ćete osetiti da vam se telo trese,pokušajte da ga smirite,ali ne odustajte i vremenom ćete osetiti lakoću,telo će vam postati jače i lakše ćete izdržati vreme koje vam je u početku bilo teško.

Evo linka gde sam našla ovaj zanimljiv izazov

http://www.dnevne.rs/magazin/4-minuta-28-dana-novo-telo-otopice-vam-masne-naslage-i-ojacati-misice-leda-i-trupa-zadnjice-ruku-i-nogu-info

Topljenje madnih naslaga nisam nešto primetila,doduše smršala sam,ali ne bih to pripisala samo ovom izazovu.Zato jačanje mišića nije izostalo,naročito mišića ruku i trbušnjaka.
Naravno od vas,vašeg tela i životnih navika zavisi da li će se i kako primetiti napredak,ali će ga svakako biti.

Meni,ali i mojoj mezimici je bilo jako interesantno i ona je "vežbala" sa mamom. :D
Tata nam meri vreme,a nas dve držimo pozu,njena je naravno bila drugačija stala je onako kako ona to vidi,ali to i nije važno,važno je da se zabavila i da kvalitetno provodimo vreme.
Mogu vam reći da joj se toliko svidelo da mi od tada stalno traži da radimo vežbe. :)

Kad sve sagledam mogu da kažem da je izazov bio uspešan,bez obzira što nisam izdržala do kraja. Biće prilike i još vežbanja. :)


Da li ste radile,ili pokušale?

Коментари

  1. Volim izazove, kao i ti, ja radim druge vezbice, npr.za stomak, noge. ALi probacu ovaj "Daska"izazov :D

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljiv izazov i svaka cast, iako nisi do kraja odradila, mislim da je i 24 dana i vise nego uspesno! Ja inace redovno radim i plank pozu vec dve godine dok vezbam jogu. U pocetku mi jeste bila teska, iskreno u pocetku, kad sam tek pocela da vezbam sve mi je bilo tesko, ali sad i ne bas. Dala si mi ideju da pokusam da vidim koliko najduze mogu da drzim plank, jer nikad nisam merila. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :*
      U početku je sve teško,treba samo biti uporan i onda postane lakše bar do neke granice.
      Pokušaj pa javi koliko si ti izdržala. :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.