Пређи на главни садржај

Prirodni dezodorans- Weleda


Moj prvi dezodorans bez aluminijuma



Kada su se pojavili skeptično sam posmatrala ova nova čuda prirode.
Čudno mi je bilo da postoji dezodorans bez hemije,na koju smo i previše naviknuti,a da sprečava znojenje.

Volim da isprobavam kozmetiku,tako da sam jedva dočekala da probam prirodnu i probala sam( čitale ste raniji post o Marigold kozmetici) ,ali nikako da se usudim da probam dezodorans.



Zahvaljujući Metropoliten parfimeriji taj problem je rešen i eto isprobavam prirodan dezodorans. :)


Kad je prirodan,onda se tako i slika :D


Ovo je pakovanje od 30 ml( postoji i veće-100 ml,koje je isplativije),u staklenoj bočici.
Miris je blag,osvežavajuć- citrusni. Sadrži čista eterična ulja,bez aluminijuma.


Evo i sastava,nadam se da se vidi,naravno sve je na nemačkom.

Nisam navikla na ovaj miris kada se radi o dezodoransima,ali super osvežava i baš je pravi letnji.
Razlika izmedju ovog i klasičnog dezodoransa je što prirodan dezodorans ne zapušava pore,ne sprečava znojenje,već neutrališe neprijatne mirise,zato se koristi više puta u toku dana. Doduše ja nisam,koristim ga kao i sve ostale jedanput,ali opet da napomenem,ja nemam problem sa prekomernim znojenjem.

Probala sam ga i na sveže obrijanom pazuhu,uh!
E,to već ne bih preporučila,vrlo pecka,nisam obratila pažnju da je alkohol prvi na spisku. Sreća pa brzo prodje.
Eto šta ja sve za vas radim. :)
Sada znate pa ne morate da isprobavate. ;)

Ukoliko vodite računa o svom zdravlju,ili želite da počnete ovo je pravi proizvod za vas.
Ukoliko vas to ne interesuje i mislite da je priča oko aluminijuma naduvana,ali pratite trendove onda svakako morate da probate ovaj Weledin dezodorans jer Weleda je sada in.
Kako god okrenenete imate moju preporuku.
Pratite akcije pa možete da uštedite,na žalost ponovo nam je došlo vreme kada moramo da štedimo.

Naravno ovo nije jedini miris,tako da možete da birate izmedju tri note.

Da li ste već probale Weledin dezodorans?
Kakva su vaša iskustva?


Hvala vam što čitate i komentarišete
Ema :*

Коментари

  1. Nisam probala Weldin dezadorans, ali zato jesam Burra koji je takođe bez Al soli i zadovoljna sam. Meni su lično ti nezdravi dezadoransi napravili problem - o kome sam pisala na blogu, pa najtoplije preporučujem svima te prirodnije. Super postić :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Majo :*
      Nisam imala problema sa klasičnim dezodoransima,ali svakako želim što manje hemije na sebi ,ionako živim u gradu u kome je hemijska industrija. :\

      Избриши
  2. E mnogo mi je dobar ovaj dezodorans. Bas dugo ostaje miris i sprecava razvijanje neprijatnih mirisa. I do jedno 5 sati a ja se mnogo znojim. I slazem se da pece kao pakao ako se nanese nakon brijanja al to traje sekund pa trpim :)

    ОдговориИзбриши
  3. P.S. ako ti se ovaj svidja probaj Sofi dezodorans, za nijansu je cak efikasniji i za nijansu manje pece i jeftiniji je i ima malo bolji sastav, tj sadrzi i pantenol. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za preporuku,gledala sam ga i razmišljala o mirisima,tj.koji bih izabrala i pošto nisam mogla da rešim nisam ni jedan. :D
      Koji se tebi najviše svidja?

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.