Пређи на главни садржај

Avon-berry love eyeshadow quad


Tražile ste dekorativu,evo je! :)

Ovaj post dugo planiram,na slici vidite kada sam kupila paleticu- visibaba u vazici,ali mi se nije dalo da je uslikam.

To je inače jedan od razloga zašto češće pišem o preparativi- mnogo je lakše slikati kutijicu kreme nego senke,a još ja nemam ceo dan da na to potrošim.

Moja prva Avon paletica i naravno,baza za senke :)



Da krenem od pakovanja- jednostavno,plastično,crno,ali meni preslatko.
Da bi ste ga otvorile morate da pritisnete,znači zgodno pakovanje za nošenje u torbi,bez bojazni od otvaranja i lomljenja senki.
Dodatno je zaštićeno kartonskom kutijicom.




Bez blica,prirodna svetlost,ali boje nisu bile poslušne,na donjoj slici se bolje vide.




Sundjerčić je dvostran,ima širu i užu stranu i vrlo je koristan,naročito ako se šminkate van kuće zato ga ne bacajte.

Svočeve sam jedva uslikala.
Više ni ne znam koji mi je ovo put da pokušavam,a kako pokušavam još iz zimskog (kraj zime) perioda sada sam rešila da ih objavim.


Kao što vidite pigmentacija nije na zavidnom nivou(kako su mnoge blogerke pisale).
Prvi red senki je bez baze,a drugi sa bazom.
Sve senke sam morala po dva puta da mažem ne bi li se videle,ali vidite i same druga i treća se jedva naziru.



Slikala sam pod različitim uglovima sunčeve svetlosti kako bih vam što bolje predstavila.
Ako uspem da uslikam na sebi dodaću sliku.Doduše sada je ne koristim jer sam u projektu " Pan that palete" video je na mom kanalu,pa panujem neke druge palete pogledajte koje Emina svaštara- you tube .


Kao što vidite i u ovoj paleti se razlikuje pigmentacija senki.
Na moje razočarenje najlošija je baš ona zbog koje sam kupila paletu- broj 2 svetlo roza,mat.
Volim svetlo roze senke (meni odlično stoje zbog bele puti rozog pod tona) super su za kombinovanje,a sama senka sa malo maskare čuda čini. :)
Samo što ovaj opis baš i ne važi za ovu senku,bar u mom slučaju jer mi se boja stapa sa kožom.
Da se vratim na početak,senka broj 1 ,krem nijansa,skoro bela,bolje pigmentovana od gore pomenute dvojke,mat.

Senka broj 3 metalik senka meni čudne boje,u paleti mi vuče na srebrnu,a na koži dobija neku zlatno/ bronzanu nijansu.

I senka broj 4 mat. Kao što vidite ona jedina nema problem sa pigmentacijom.

Iako me je pigmentacija razočarala ne mogu da kažem da je paleta loša.

Senke su numerisane,a na kartonskoj kutiji imate uputsvo,tj.predlog gde koju senku da stavite.
Meni je to super jer ne znaju sve devojke da se šminkaju,a ovako će bez problema moći i to sa jednom paleticom jer u njoj imate sve što vam treba.

Nijansi senki imate još mnogo,a cena varira od kataloga do kataloga i često su na popustu.
Obavezno uzmite i bazu za senke koja je takodje često na popustu,jer je ovim senkama neophodna,a drži senke na mestu i to ceo dan.


Kako ovo nije bio baš najbolji izbor za mene pokušaću i sa nekom drugom paleticom,mnogo mi se dopada njihovo pakovanje i njihova praktičnost.

Da li koristite ove paletice?
Koji je vaš izbor?


Ljubi vas vaša
Ema 

Коментари

  1. Imam tu paletu,jeste slabija,ali sa bazom se moze nadograditi.Preporucujem Golden Rose silky touch mono senku,mnogo je lepa mat nezno roza,u broju 203,oko 200din je.Pozdravljam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto kako sam ubola baš slabu od gomile drugih,nadam se da ću drugi put bolje da potrefim. :)
      Hvala na preporuci,pogledaću senku. Imam jednu GR paleticu( recenzija je bila medju prvim postovima na blogu) i vrlo sam zadovoljna kvalitetom,a tek cenom-5 senki za nekih 500 dinara.
      Pozdravljam i ja tebe. :)

      Избриши
  2. Nisam probala bas ovu, ali probala sam neke druge i bila sam prezadovoljna kombinacijom boja, moja preporuka je Stone Taupes, odlicna paleta pogodna i za dnevnu sminku i za vecernji izlazak. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam općenito tu kolekciju sjenila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je pakovanje oduševilo,sad samo još da pronadjem neku kombinaciju senki koja mi više odgovara. :)

      Избриши
  4. Uf, baš mi je žao što vidim da im pigmentacija nije neka.. Ja sam ovim senkama inače oduševljena, imam četiri paletice (sada već tri jer sam Mochu Latte slistila) i mora pasti proširenje.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.