Пређи на главни садржај

The Shine Brush- četka za kosu


Moram da priznam da nisam pridavala veliki značaj četkama za kosu.
Gledala sam ove nove modele i pitala se da li se zaista razlikuju,ili je to samo marketing?
Četka je četka,zar ne?
E pa nije.
Skoro mi se ukazala prilika da probam četku nove generacije,da je tako nazovem i skroz mi je promenila mišljenje.

Predstavljam vam The Shine Brush četku za kosu,mladju sestru Wet Brush






Poželela sam da probam ovu četku je me je asocirala na bebi četku,koja bebi tako lepo zagladi kosu pa sam htela neku koja će da zagladi moju kosu.

Evo detaljnog opisa sa sajta http://www.damb.rs/

The Wet brush & Shine

Najbolje četke za raščešljavanje kose ikad proizvedene

The Wet Brush's Intelliflex™ Shine četke su izrađene od dlaka Mongolskog vepra ravnomerno prirodno distribuiraju i raspoređuju prirodna ulja kose i doprinose da kosa bude izuzetno sjajna i glatka. Odličene četke za upotrebu na suvoj kosi nakon čega je kosa sveža ceo dan. Kombinacije InteliFlex iglica i prirodne dlake omogućava da Wet shine četka sa lakoćom prolazi kroz vašu kosu i daje joj izuzetan sjaj. Idealna za češljanje ekstenzija, perika i nastavaka kose.
Wet Brush su sаvršene četke za korišćenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, čak i za decu koja se boje od samog pogleda na četku.
Dizajnirana specijalno za mokru kosu - raščešljava sa lakoćom bilo koju vrstu kose. Na prvi pogled čini se da je Wet brush obična četka, međutim samo posle jedne upotrebe shvatićete zašto je ova četka najbolja na tržištu. Tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost četke omogućava zaštitu i bezbedno češljanje. Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju . Dovoljno čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez čupanja prilokom češljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno raščešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu.
Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogućava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz raščešljane i uredne uvojke. Budite prvi koji će ovaj proizvod preporučiti prijatelju. Zaboravite na probleme sa češljanjem i najzahtevnije kose.

Četku sam testirala pre nego što sam donirala kosu,ali od tada je retko koristim jer nije za ovu frizuru.
Zaista ravnomerno rasporedjuje prirodna ulja i kosa bude kao da ste peglom prošle,što je odlično za dugu kosu,ali nema veze porašće meni kosa pa ću da imam divan duži paž. :)

Dopada mi se i sam izgled četke i to što je toliko lagana da se u ruci skoro ne oseća.
Koristila sam je i za češljanje suve,ali i za raščešljavanje mokre kose,pa i za feniranje- sa njom možete sve!
I nemoj te da bacite staru četku kada kupite ovu,koristite staru,pa par dana novu i onda opet probajte staru četku i sve će vam biti jasno. :D

Jedina mana ove četke je čišćenje.
Gledam je posle par dana korišćenja i pitam se šta ja to imam u kosi kad izgleda kao da sam džemper očešljala?
Probala sam klasično čišćenje-prste izbodem,iglice otkinem,češalj ne pomaže zbog gustine,bebin češljić malo...
Postoji način,piše na kartonu koji vam stiže uz četku,ali se još uvek nisam usudila da ga probam-to je jedan od razloga zašto vam tek sada predstavljam ovu četku.
Uglavnom preporučuju da:
-u mlaku vodu sipate par kapi šampona
-vrtite četkom par minuta
-isperete mlakom vodom
-češljem očistite ako je preostalo kose
-stavite da se ocedi,okrenuta iglicama na dole

Kako sam doživela peh sa drugom četkom kojoj na dodir ispadaju dlačice,strah me je bilo da ovo pokušam.
Čim skupim hrabrost javljam. :)

Postoji još jedan način,možete da kupite ovaj češljić za čišćenje,ali njega nisam probala.



Da li ste probale ovu četku?



Hvala vam što čitate i komentarišete :*
vaša Ema

Коментари

  1. Hmmm veoma zanimljivo :D Mada tangle teaser je po meni najbolji iskreno ,ali vec duze vreme hocu da kupim wet brush ali se uvek predomislim i plus su od prirodne dlake sto je kod mene ogroman minus. Ali sve u svemu super je post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :-*
      Tt.joś uvek nisam probala,a ova četka mi se dopala jer joj je funkcija da zagladi kosu(pre doniranja mi je bila naelektrisana),ali ni ja nisam oduševljena prirodnom dlakom,iako nisam vegan.

      Избриши
  2. Nisam imala prilike da isprobam, otkako sam uzela Macadamijinu No Tangle četku, druge zaobilazim u širokom luku! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala Macadamijinu,ali mi se čini da baš i nemaju sličnosti. Ova četka je baš za dugu kosu i lepo je zagladi. :)

      Избриши
  3. nisam probala,ali sam se odusevila tekstom,slikama,ma napisanim tako da sam sigurna da su odlicne i cetke,a i tvoj blog.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.