Пређи на главни садржај

New in #6 +prijava za nagradnu igru

Ostalo je još malo vremena da se prijavite za nagradnu igru dan-zena-u-najavi

Rekle ste da želite da češće pišem New in postove i evo,poslušala sam vas. :)
Sve volimo da vidimo novu kozmetiku,puuuno kozmetike,pa da ne dužim.
Evo sličica:


Ovo mi je poklon od muža za Dan zaljubljenih- baza za senke i bery love senčice. :)
Baza se već dobro pokazala.






Fa mleko za tuširanje sa poklon rukavicom za skidanje šminke oko 230 dinara,kupila sam ga u Dm-u,a videla sam da ima i Dis.
Požurite,miris je divan,a rukavica odlična(bar za sada)!

Freška gora balzam za usta,vanila oko 150 din.
Jedva sam došla do vanile,najbrže se proda.


 Evo Schwarckopf rukavice za skidanje šminke



Opet Avon :)
Okrugla četka je koštala nekih 450 dinara,ali je bila uslovljena kupovinom još jednog proizvoda,pa sam kupila češalj-179 din.

Ideal flawless cream concealer-light , nisam ga još uvek isprobala(trošim onaj što mi je u tagu potroši 10 do proleća). Oko 250 din.

Gel finish lak-Fabulous,3u1 baza,lak i top coat- 229 din. bio je na sniženju.

Sprej za ubrzano sušenje laka na noktima -trebaće mi više pokušaja da ga nanesem na nokte,a ne na celu šaku. 199 dinara,takodje sniženje.

Antiprespirant roll-on On duty - deo seta 6 proizvoda za 749 dinara, čeka isprobavanje.
Cherry blossom kupka za intimnu negu - 269 dinara

Instant tretman protiv akni - 199 dinara

Cherish parfem sam namerno ostavila za kraj,iako je zvezda posta.
On me je koštao 10 dinara!
Kako?
Jednostavno,bio je poklon za nove saradnike koji naruče u vrednosti od 4000 dinara.I tako sam sada Avon dama.:)
I u aktuelnoj kampanji 4 važi isti uslov(ali drugi parfem), izvolite,pridružite mi/nam se!

Snimila sam otpakivanje ovog Avon paketa pa ako vas zanima pogledajte.
Na snimku sam bez šminke.

I link
Avon-otpakivanje paketa

Toliko od mene za sada.
Ako želite da o nekom proizvodu više napišem,pišite u komentaru.
Kako vam se čini moj izbor?
Da li koristite neke od ovih proizvoda?


Hvala vam što čitate i komentarišete
Ema



Коментари

  1. Meni je Fabulous bio prvi Gel Finish lak i obožavala sam ga, čak sam ga uspjela potrošiti! Novi korektor je savršen, već sam pisala o njemu, najbolji je ako se nanosi prstom. Stvarno mi se pokazao kao jako dobar proizvod. :) Lijepi noviteti!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :-)
      I meni je ovo prvi gel lak. :-D
      Za korektor sam i mislila da je najbolje prstom,imala sam jedan korektor tog tipa,bio je mnogo čvrst,bukvalno mu je trebala toplota prsta da se malčice opusti i da može da se nanese,ali je super prekrivao.Zbog toga sam i uzela ovaj,pa videću. :-)

      Избриши
  2. Jaooo, ja tako želom tu rukavicu! Sutra idem da vidim da li je u Liliju ostalo neko pakovanje. Bazu za senke imam i ja, baš me je lepo služila dok nisam stigla skoro do kraja- tada je počela da bude malo suva, da se ljušti, ali verujem da je od toga što sam je odavno otvorila. Pokaži nam Berry Loveee malo detaljnije :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini tvoj sam kom.nekako preskočila i sada da pitam da li si našla rukavicu?
      Nadam se da moja baza neće da se osuši,otvorila sam je,ali je retko koristm.
      Planiram berry love još od ovog posta,ali nikako da stignem lepo da svočujem,tj.da mi slike budu dobre.Potrudiću se da bude uskoro. :)

      Избриши
  3. Анониман15. март 2015. 15:14

    Vec duze vreme pratim tvoj blog i evo napokon da ostavim komentar :) Svidja mi se sto pises o pristupacnim proizvodima i iskreno pises o svom iskustvu sa istima. Volim Avon stvarcice, samo par puta sam se razocarala dosad (ali je to zanemarljivo u odnosu na pozitivna iskustva). Iz posta sam probala bazu i odusevljena sam njome, kao i True Color senke (imam dve palete), antiperspirant u roll-onu (samo iz druge linije), gel za intimnu negu,itd. Zanima me ovaj instant tretman protiv akni, gledala sam ga u katalogu ali cekala sam da naidjem na neku recenziju, pa kad budes mogla napisi neko slovo o njemu, bila bih ti vrlo zahvalna :) Izvini zbog dugog komentara :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru i lepim rečima. :-*
      Baza je stvarno odlična,ali eto toliko hvaljene senke mene nisu oduševile,biće recenzija.
      Što se tiče tretmana protiv akni tek sam počela da ga koristim,oseti se peckanje kada ga nanesem,znači deluje.Smanjuje ih,ali ne iz prvog pokušaja.Bio je na extra popustu-200 din to se ne propušta jer ti uvek nešto ovako treba i za tu cenu se svakako isplati.
      Nadam se da sam ti bar malo pomogla da se odlučiš.
      I uzmi u obzir,da godine,tip kože,hormoni imaju veliku ulogu u tome da li ti neki tretman deluje.
      Pozdrav! :-)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.