Пређи на главни садржај

Marrakesh Kahm daily smoothing treatment


Marrakesh,kako to egzotično zvuči!
Prosto me mami na putovanje,ali danas ne putujem nego vam pišem o kozmetici. :)
Da li ste čule za Marrakesh Premium liniju prirodnih proizvoda bez: parabena,sulfata,propilen glikola,veštačkih boja,alkohola?

Više o kompaniji i Marrakesh kozmetici možete saznati ovde ili na fb strani Marrakesh Srbija .

Evo šta sam dobila da testiram(skroz sam se posvetila testiranju)  :)
Kahm daily smoothing treatment-60ml
Kahm smoothing shampoo- uzorak u kesici od 7,4 ml
Kahm smoothing conditioner-kesica 7,4 ml
Marrakesh oil, regular-kesica
Nourish daily cleansing shampoo-kesica



Kahm proizvodi obećavaju izgled kao posle stavljanja keratina,brazilski izgled-"Izuzetno ravna kosa bez tretiranja presom.Efekat traje do sledećeg pranja kose."



Na ovim slikama sam posle prve upotrebe Marrakesh Kahm tretmana.
Pre stavljanja tretmana sam kosu oprala Kahm šamponom i stavila Kahm balzam.
Kahm tretman se nanosu na isfrotiranu kosu(obrisanu peškirom), bitno je da ga ravnomerno rasporedite po celoj kosi pa isfenirate kosu ravnom četkom.

Slike sam poredjala po danima i tako ih označila,znači prvi dan,drugi i treći.
Kosu sam blago fenirala,izvlačila okruglom četkom,što se najviše primećuje na prvoj slici.




Ovde sam u frizerskom salonu,prva fotografija,druge dve sam slikala drugi i treći dan da bi ste videle dejstvo tretmana.
Upotrebila sam kesicu Marrakesh šampona,ali mi nije bila dovoljna tako da je frizer morao da mi opere kosu svojim šamponom,posle čega mi je stavio Kahm balzam i na kraju Kahm tretman.Fenirao me je ravnom četkom.

Evo kako mi izgleda kosa bez Kahm tretmana

Svi proizvodi iz kolekcije,pa i sveća,imaju isti miris,koji mene podseća na šerbet.
Za one koji ne znaju,šerbet je čaj koji se kuva tako što se istopi šećer,doda voda i ostavi da proključa(neka vrsta karamela).Neko umesto vode stavi mleko,to je dobro protiv kašlja.Eto,sada znate. :)
Znači ako volite karamel,volećete i miris ove kolekcije.
Miris je blag,sem u slučaju nanošenja ulja na suvu kosu,tada je malo jači(bar ovaj koji sam ja probala).


Meni je ovo prvi put da koristim ovakav proizvod i kada sam videla kako deluje koleginici sa kovrdžavom kosom oduševila sam se,na moju žalost meni nije tako delovao.Možda zbog guste kose,jake dlake?Možda sam malo stavila?
Sledeći put ću da stavim više od 3 kapi,ne masti kosu.

Na fotografijama gore,možete da vidite kako mi je izgledala kosa,a ja ću da vam kažem da prvi put nisam imala trag od gumice za kosu.
Sigurno nisam jedina kojoj se kosa "prelomi" od gumice.To me naročito nervira kada kosu operem u toku dana, podignem da bih se istuširala(pred spavanje) i posle toga ništa od mog feniranja.
Taj problem sam rešila sa Kahm tretmanom. :)
Pored toga što je ravna,kosa je meka,nežna i lako se raščešljava.

Još proizvoda iz Marrakesh ponude


O šamponu i balzamu ne mogu puno da kažem, jer sam jedva imala za probu,ali zato sam iz kesice sa uljem izvukla maksimum.
Uvo nije klasično,gusto je,takvo do sada nisam koristila.Ako ga stavljate na suvu kosu za dodatni sjaj budite oprezne inače ćete umastiti kosu.
Meni lično više odgovara kada ga stavim na mokru kosu,tada ga stavim malo više i nisam imala problema sa mašćenjem,a kosa mi bude nahranjena,meka,nežna.

Oduševljena sam što se kozmetička industrija sve više okreće prirodnim preparatima pa tako sada imamo mogućnost da na kosu stavljamo aganovo i konopljino ulje.Ne znate gde da ih nabavite?
Ništa lakše,probajte Marrakesh Premium liniju. :)

Da li ste već probale neke od ovih proizvoda?



Hvala vam što čitate i komentarišete
XO Ema

Коментари

  1. Super post ! Definitivno cu probati neki od marrakesh proizvoda :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam nikada koristila ni čula za ove proizvode. Super recenzija! :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Ivana.
      Molim bez kačenja linkova,ionako nigde ne vodi.Možeš na fb strani bloga da komentarišeš ili napišeš poruku. :-)

      Избриши
  3. Juče sam i sma prvi put isprobala ovo malo čudo i još ne mou da se nagledam svoje kose u ogledalu, uskoro i ja pišem moje utiske. Mogu ti reći da ti je super delovalo na kosu :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :-*
      Čekam tvoje utiske i verujem ti da si oduševljena jer bolje deluje na tanju dlaku. :-)

      Избриши
  4. Nisam probala nista iz ove linije ali mi se dopada miris serbeta, verujem da su proizvodi odlicni. :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.