Пређи на главни садржај

25.Sajam kozmetike,Dodir Pariza- I deo


Ovo nedeljno popodne sam provela na sajmu.
Post ću pisati iz nekoliko delova pošto imam gomilu slika. :)



Provod baš i nije bio,iako je bio povod-Dan žena.

Otišla sam malo kasnije(oko 16 h),platila punu cenu karte,da bih za sat vremena gledala umesto šminke,kako se pakuju?!
Pa što onda naplaćuju punu cenu ulaznice?
Na Aurinom štandu sam videla samo djubre,koliko sam primetila medju prvima su zbrisali.
Što ne važi za Alaxsandar cosmetics,Dumb d.o.o.(Subrina,Marrakesh,The Wet Brush...),Flert i druge,ali njih sam posebno zapazila zato što su bili ljubazni,ako ne i najljubazniji.


Subrina-Dumb d.o.o. će dobiti poseban post,imam puno slika koje bih da vam pokažem.




Gužve na sajmu baš i nije bilo,sem ispred Nyx-a tu sam jedva prišla u želji da kupim intense butter gloss i naravno nijanse koju sam htela nije bilo,a u onoj gužvi mi se nije birala nova tako da mi ostaje da poručim.
Evo malo sličica Alexandar cos. ponude:








Ovako izgleda kupovina,jer ima onih kojima nije strana rečenica- Desna ruka,levi džep.



Martinović,moj prvi korektor,budi uspomene. :)
Sada ću imati nove uspomene -na silu ljubazne gospodje za štandom.


Interesantni pigmenti i gliteri




Ovim završavam prvi deo posta.



Nastaviće se...  :)

Коментари

  1. Одговори
    1. Da i mene su privukli :)
      Čini mi se da je to pakovanje 600 dinara.Ne znam kako se kreću cene pa ne ,ogu da odredim da li je povoljno.

      Избриши
  2. Do koliko sati je bio otvoren sajam kada su se u 14h pakovali? Ja ne idem više na sajam, prevelika je gužva, prodavci neljubazni, sve zatrpano, ventilacija u hali je prošli put bila užasna nije mi bilo dobro. Ne mogu na miru da razgledam i da biram od haosa, a onda mi se od nedostatka vazduha zavrti u glavi i moram da bežim. Žene kupuju kao da je sudnji dan, a prodavci se prema ovcama tako i ponašalju. Ne znam, radije ću platiti 20din više za proizvod i kupovati na miru, jer i onako ta "ušteda" ode na ulaznicu, samo se izmaltretiram :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu u 14- u 16:30. :D
      Mislim da je u nedelju radio do 19h,ali to mnoge(Auru,Afroditu...) nije sprečilo da se pokupe i zbrišu.
      Da i meni je sajam postao totalno bez veze ,ne verujem da ću više ići.Inače uživam dok posmatram te dame što kupuju kao da im život zavisi od toga,ali ovog puta je ta slika izostala,bilo je kupovine,ali ne trakve bar ne u nedelju,

      Избриши
  3. Ovo me podseća naneki vašar :D... Misim, do sada nisam bila na ni jednom sajmu kozmetike, ali mi je sad nekako drago što nisam potegla iz Pirota i trošila novac koji nemam na put, ulaznicu i brzinsku kupovinu. Čekam da vidim drugi deooo :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj je baš bio loš,vašari su bar zanimljivi. :)
      Prošle godine je bila užasna gužva,ali je Nataša Bekvalac imala mini koncert,pa je odmah bilo lepše,delili su uzorke na svakom koraku,čak i Nestle hladan čaj. :)
      Stvarno bolje što nisi trošila novac,jedino što bi smo se tada videle. :*

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.