Пређи на главни садржај

Rainbow colour tag

Prijave za poklon su u toku :) Blogu 1. rodjendan + poklon za vas

Drage moje nešto sam se ulenjila za pisanje,valjda zato što me dosta toga čeka.
Za ovaj tag post me je tagovala Marija sa bloga Blogo Marija ,ovim putem joj se zahvaljujem što mi neda da budem lenja. :D
Marija je pisala o proizvodima koje svakodnevno koristi,a u bojama su duge.
Tako ću i ja.
Neke proizvode koristim svakog dana,neke skoro svakog,za neke boje mi je bilo teško da izaberem samo jedan proizvod...pa da počnemo

Crvena - Eveline Push-up serum za grudi klik
Deluje posle prvog nanošenja,ali je neophodno svakodnevno korišćenje,inače efekat nestane.Čim znam da efekat nestane,možete da pretpostavite da ga ne koristim baš svakog dana.





Narandžasta - Krema za stopala iz Oriflame-a
Nije loša,lepo hidrira,ali nije dovoljna za suva stopala,tako da mi dugo stoji.
Koristila sam je samo leti i nikako da je potroši,sada mi je u tagu-Potroši 10 do proleća tako da je redovno mackam.



Žuta - Marigold sapun klik ,odličan je za lice,čisti,hidrira,lice je posle njega meko i nahranjeno.


Zelena - Avonov serum protiv ispucalih krajeva koristim godinama.
Dosadio mi je pa ga trenutno menjam,ali on je zelen pa eto ga. :D


Plava - da li je potrebno reći? Pa naravno da je Nivea :)
Imam dosta proizvoda od Nivee i svi su plavi,ali neka bude krema za tuširanje.


Ljubičasta - Don Juan water shine karmin
Skoro kupljen i jedina ljubičasta stvar koju koristim.



Roza -moja omiljena!
I šta sada da izaberem kada mi je skoro sve roze boje? :)
Neka bude Nyx rumenilo,može da bude nežno roze na obrazima,a može da bude i pink(uz malo težu ruku). :)


Ovo bi bio moj(trenutni)izbor u duginim bojama.
Kako vam se dopada?
Da li nam se poklapaju boje?


Pošto malo kasnim sa ovim tagom nisam sigurna ko ga je sve odradio,pa neću nikoga da tagujem,ali ko god želi slobodno neka se oseti tagovanom sa moje strane. ;)


Hvala vam što čitate i komentarišete
Ema XO

Коментари

  1. Nema na čemu, hvala ti što si se odazvala :). Lepi proizvodi, mene plava uvek neopisivo asocira na Niveu :). Čak me i Labello Butter Lip Classic užasno podseća na metalnu kutijicu male Nivee :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje,nema na čemu. :)
      Hvala,da plavo- Nivea. Ja sam dugo mislila da je plavo Labello,ono klasično,Niveino. :D Nekako mi idu zajedno.

      Избриши
  2. Kakav je to marigold sapun?jel isključivo za lice i gde ima da se kupi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ga koristim za lice,ali nije samo za njega. Klikni gde piše klik,odvešćete na post o Marigold proizvodima,a tamo imaš i njihov link. :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.