Пређи на главни садржај

Max Factor Pan stik


Pre nekog vremena me je neko pitao da napišem o ovom proizvodu.
Odgovorila sam da planiram da kupim novi pa onda sve lepo slikam... I onda se desilo nešto što me je šokiralo-otkrila sam da se moja nijansa više ne proizvodi!
Ustvari možda se i proizvodi,ali kod nas po parfimerijama sam pronašla samo 3 nijanse(od 9) i nijedna nije moja.
Tako da sam odustala od kupovine i rešila da vam pokažem kako izgleda proizvod koji se mnogo voli. :)


Ime mu se davno izlizalo :)

U periodu kada sam se prvi put upoznala sa pan stikom(davno :) ) nije bilo prajmera,luminizera... i ostalih novotarija bez kojih se sada ne može.
I gle čuda!Opet smo bile našminkane.

Meni je ovaj puder služio za dosta toga.
U početku sam ga koristila samo za scensku šminku(u tom periodu sam se bavila modernim baletom,densom...plesom uglavnom),kao dodatak toniranoj kremi,za veću pokrivenost.
Koristila sam ga i kao bazu za senke i tu mi se odlično pokazao.
Služio mi je i kao nadogradnja korektoru,imala sam jedan tečni korektor koji je bio dobar,ali ne uvek dovoljan.
I tako me je pan stik dugo služio.





Ako ga stavite umesto korektora hoće da se uvuče u borice.
I mislim da mu je to jedina mana.

Nijansa je 25 fair.
Svetla sa rozim podtonom,što se teško nalazi,uglavnom su sve sa žutim podtonom,ili to samo ja nailazim na takve pudere.




Nisam ga stavljala na celo lice pa ne mogu da kažem kako bi se ponašao u toj situaciji.
U svakom slučaju ne bih ga preporučila kao puder za ceo dan-svaki dan.Više sam da se doda na problematična mesta.



Boja mi baš odgovara.
Baš moja,dok malo ne pocrnim.

Nisam imala nekih problema prilikom nanošenja,mada sam isprobala i sa sunđerčićem(tada nisu bile popularne četke),uglavnom ga nanošim prstima.Tako mi je najbrže,a ima i navike.

Cena je oko 800 dinara,a s obzirom koliko traje mislim da se isplati.
Što ga više koristim sve je jeftiniji :)

U Pančevu ga ima svuda.Ima,ali ne ove nijanse. :(


Izvinjavam se što kvalitet slika nije baš najbolji.
Toliko sam se trudila,ali eto opet ode fokus,ni sa Pixlr-om nisam uspela da popravim (doduše ni tu nisam neki majstor).
Neće aparat da sarađuje izgleda je vreme za novi.

Ako sam nešto zaboravila da napišem slobodno me podsetite.

Da li koristite Pan stik?
Kakva su vaša iskustva?





Hvala što čitate
XXXEma

Коментари

  1. Nije ti izazavao,nikakve bubuljice ili slicno!?,mada cim ga toliko dugo koristis,verujem da nije!! :) Nisam ga nikad probala,jer korektore koristim bas retko!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne nije mi napravio nikakav problem,ali ne koristim ga za celo lice,njime pokrivam nepravilnosti :)

      Избриши
  2. Ja sam kod nas vidjala nijanse 12,13,14..u dm greskom uzmem 13 sa roze pod tonom je,ali se ispostavi da je nijansa tamna,pa mi je odgovarala samo leti.Malo je tezak za podocnjake mada u tankom sloju rastopljen izmedju prstiju moze i na podocnajake ,al nije preporucljivo.Prilikom kupovine iznenadila sam se kada sam procitala da je ovo zapravo puder u stiku,iako sam duboko verovala da je korektor.Iskreno nije mi bas jasno ko bi ovako nesto gusto i tesko stavljao preko celog lica.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da to je puder :) Za celo lice ti treba mokar sunđerčić,tako sam ja nanosila(daaavno :) ) i super je,ne bude ni gust ni težak.
      Znam da se ne preporučuje,ali...sada ga više ne koristim imam 2 nova korektora,ali ranije sam i na slabiji korektor stavljala i samog,sve prstima.Samo taknem stik pa tapkam,ne treba puno zato i traje čitavu večnost. :)

      Избриши
  3. Ja se duze vreme razmislim da ga probam i da, samo sam na tri nijanse nailazila...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam zašto ne uvoze i ostale?Baš sam išla na sajt i videla sve nijanse.Ovako gube mušterije,ima mnogo drugih proizvoda koji će nam privući pažnju.Ako ti slučajno neka nijansa odgovara,probaj.Mislim da se nećeš razočarati,a i volela bi da čujem tvoje mišljenje. :)

      Избриши
  4. Koristim ga of 19 godina ,sada imam 47 I nijednu boru..mojoj suvoj kozi je idealan za celo licr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je zbog vas. :)
      Kvalitetan je to proizvod,Max Factor samo takve i ima (barem te što sam ja koristila).

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.