Пређи на главни садржај

Trake za depilaciju-Lilly


Večito aktuelna tema :)

Jeste da nam ovo leto nije bilo nikakvo i dok smo se ponadale suncu-stigla je jesen,ali to ne znači
da treba da odustanemo i skroz se opustimo.

Evo lakog,ili bar lakšeg rešenja. 


Zašto kažem lakšeg kada je najlakše uzeti brijač u ruke?
Pa zato što je priroda bila jako darežljiva prema meni,povukla sam na tatu :) ,pa meni brijač ne čini dobro.
Tako sam godinama koristila električne depilatore,ali to mi oduzima puno vremena kojeg sada nemam.Morala sam da nađem nešto drugo.
Slušam ja neke moje poznanice kako se dogovaraju da kupe vosak i trake,pa da idu kod jedne,a druga da donese grejač za patrone...skroz su se zaludele depilacijom voskom salonskog tipa.
Doduše ako jedna drugoj rade verovatno im ide brže,ali ja nemam grejač.
Jednom sam radila bez njega i sve bacila,koliko je dobro i lako bilo.




I tako ja rešim da uzmem trake.
Odem u Lili i rešim da probam ove njihove(oko 400 dinara).
Pakovanje sadrži 20 traka(10x2) i dve vlažne maramice da prebrišete depilirani deo od ostatka voska.
Trebale bi i da smire upaljenu kožu,a moja koža ih obožava,prija mi to ulje.

Po meni je ovo super rešenje,nema topljenja,mazanja i ostalih zavrzlama.

Trake se pre upotrebe protrljaju dlanovima i odvoje se trake.
Ukoliko se teže odvajaju niste ih dovoljno zagrejale,znači vratite trake u početnu poziciju pa još malo protrljate,da se vosak zagreje.

Primena je jednostavna,lepite niz,a vučete uz dlaku(hitrim pokretom uz nogu,ne na gore)traku iskoristite pa tek onda bacite,znači može više poteza.

Koliko ćete traka potrošiti zavisi od dela tela koji depilirate i koliko vas je priroda nagradila. :)
Ja sam isprobala celo telo.Za ruke su mi se pokazale super.
Za noge solidno,ali to sad nema veze sa trakama nego samnom,a i malo me je mrzelo da sve to sama radim :)
Probala sam i prepone,mogu da se koriste i tu,ali ako imate osetljivu kožu bolje nemojte,a pazuh-NIKAKO!
To mi je bilo gore od prepona.Doduše trake nisu predviđene za taj deo,ali ja sam morala da probam,eto sada znam,a znate i vi.

 Trake su na bazi kalendule čiji sastojci obezbeđuju hranljivost i važnost kože.
Tako piše na pakovanju,da sadrži ekstrat nevena i stvarno koža mi se malo manje crvenela posle depilacije.
Koliko dugo će vam trajati efekat depilacije to opet zavisi od vaših karakteristika,ja sam bila mirna neke dve nedelje.

Mislim da je ovo povoljna varijanta,jer pakovanje ima duplo više traka od svima poznate marke  koju neću sada da pominjem,a jeftinije je od njih i kada su na popustu.Opet na vama je da izaberete.

Ja sam zadovoljna i učinkom i cenom,pa ću se držati ovih traka.

A vi? Da li ste probale?



Do sledećeg čitanja
XXXEma

Коментари

  1. Imam njihovu topilicu i dugo se depiliram sama ali voskom nisam zadovoljna,ima boljih u radnjama koje prodaju opremu za kozmeticke salone.Lilijev vosak je nekako cvrst,vise mi pokida nego sto pocupa dlake.Moje dlake su bas jake i guste iako se iskljucivo depiliram,brijac retko koristim.I kod mene je oko 2 nedelje sa njihovim voskom a kad kupim drugi vosak,dlake se pojave za 20 tak dana.Pozdrav,Lila

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znači moja priča,jake,guste i ima ih dosta,zato sam godinama koristila depilator.
      Hvala za informaciju o vosku,dobro je da se zna. :)
      Pozdrav :)

      Избриши
    2. Poz koji depilator si koristila imam isti prob

      Избриши
    3. Poslednji (koji sam godinama koristila) je Roventin,onaj sa dodatkom za piling.
      Ne znam da li ima neko ime,davno sam ga kupila.

      Избриши
  2. Ja se jos uvek bahcem elektricnim depilatorom, to mi dodje bezanje od stvarnosti :D Mada ovo uopste nije losa kombinacija. Verujem da bi mi odgovarala, jer nemam bas puno problema sa dlakama - povukla sam na mamu :D Rado cu probati ^_^

    ОдговориИзбриши
  3. Ja koristim njihove trakice za depilaciju lica, sasvim su dobre i povoljne. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja isto koristim njihove trake za lice i skroz sam zadovoljna cenom i kvalitetom..i koristim iz te kolekcije trake za depilaciju bez voska jer imam Veet easy wax rolon elektricni aparat za depliaciju, i jako sam zadovoljan sa njim, stavi se patrona voska u njega ukljuci u struju i nakon 40min je spreman, dobar je i jedna patrona traje citavu vecnost :D

    ОдговориИзбриши
  5. E početak ovog teksta kao da sam ja pisala! :D
    Takođe imam suviše jake dlake da bih koristila brijač. Električni epilator imam i koristim ga godinama, ali kao što kažeš, previše vremena oduzima. I konačno sam odlučila da kupim hladni vosak i grejač. Iskreno ti preporučujem. Ja sam moj kupila u Alexandar Cosmetics-u za malo više od 1.000 dinara. Baš sam zadovoljna! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Koristila, vracala se nekoliko puta, sada mislim da su im u kesici trake. Meni dobro rade posao, depiliram noge od kolena na gore, donji deo depilatorom, jace su, zato :)
    Uglavnom preporucujem, cena solidna, a dobro rade posao :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.