Пређи на главни садржај

New in #3 - Avgust


Na kraju meseca ću pisati post o kupljenjim proizvodima tog meseca.
Ovaj post,dakle,kasni par dana,ali nije strašno. :)

Evo mojih,skromnih,noviteta 



Pošto je beba rešila da kupi mami za rođendan dekorativu,tata je morao preparativu :D

Nivea set(za normalnu kožu),dnevna krema i losion sa poklon noćnom kremom(oko 1200,opet sam zaboravila cenu).
Prvi put sam kupila(dobila)set,ali mi nije prvi put da koristim niveinu kremu.Meni odgovara kako mi neguje lice,a miris prosto obožavam.I mom mužu se sviđa miris :)
Miris se zadržava malo duže,pa bi mogao nekome da smeta,meni ne.
Noćnu kremu i losion tek testiram.

Ovo su prvi Nyx proizvodi koje sam kupila,HD korektor i rumenilo, i sad su u fazi testiranja.
Biće post i o njima.

Šauma šamponi su meni odlični,tako mi se pokazao i ovaj novi.
Kosa mi je mekša,glađa,lako se raščešljava.
Cena varira od mesta gde kupujete.
Ja sam se prešla pa kupila u Rodi,a onda u lokalnoj prfimeriji nađem po dosta jeftinijoj ceni.Tu grešku neću da ponovim.

Privezak i minđuše su od poludragog kamena-tigrovo oko, poklon od moje mame. :)
Kažu da je tigrovo oko dobro za raspoloženje,da popravlja koncentraciju,varenje...nosim,nosim. :)



Ako vas nešto interesuje što nisam rekla,slobodno pitajte.



Hvala vam što čitate
XXXEma

Коментари

  1. Imam i rumenilo i korektor i ja sam prezadovoljna. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam taku kupila Niveine kreme i ni jedna mi ne odgovara, jako mi izmaste kozu...a predivno mi mirisu i pokusavala sam par puta, ne vredi :( Dnevnu sam dala mami, nocnu zadrzala i samo nekad je namazem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li si probala aqua kolekciju?Sada su doduše i ovoj dodali to aqua,ali ona krema se pojavila pre par godina i vaš je vodenasta :D Hidrantna,izuzetno lagana,meni je bila i previše,koža mi je upila kao da je nisam ni namazala.

      Избриши
    2. Nisam probala, ali hvala na sugestiji :)
      Lice mi inace nije masno, normalna mi je koza sa naravno masnijom t zonom ali kad omanem kremu, treba mi dosta vremena da mi se ta T zona vrati u neku normalu...

      Избриши
    3. Nema na čemu :) Ako probaš javi kakva ti je.

      Избриши
  3. Najbolji korektor, obično ga koristim za podočnjake :)

    ОдговориИзбриши
  4. prekrasno mi izgleda Nyx rumenilo :D
    ali ne bi imala ništa protiv da probam i korektor :D

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Testiranje Bell Hypoallergenic pudera i prajmera

Već neko vreme testiram proizvode koje sam dobila od Moya drogerija  ,moglo bi se reći celo leto. Puder i prajmer su ostali za kraj i to nije slučajno. Leti me nećete videti sa puderom,naročito ne na dnevnoj bazi,ali čim malo zahladni menjam rutinu. Kada vetar duva poželjno je imati jedan sloj više na licu,još bolje ako je taj dodatni sloj hidrirajući. Nisam verovala da puder može da hidrira,a još manje da mi tako prija. Praktično sam se zaljubila u ovaj puder. :) Bell Hypoallergenic Mat & Soft tečni puder Nijansa  nije baš moja,ali smo se uklopile,a to možete da vidite na sličicama ispod.

Kupovina na Wish sajtu - moje iskustvo

Kupovina na ovom sajtu (nije bila saradnja) je bila više istraživačkog karaktera kako bih vama prenela informacije. Hoćete li informacije odmah,ili malo kasnije? :D Ako do sada niste napravili profil na ovoj aplikaciji,slobodno je zaobiđite,ako jeste sačekajte da vam stigne porudžbina i brišite je. Vrlo su zavodljivi,umeju da namame ,a onda... Meni su nekako na brzinu pustili jednu porudžbinu dok sam još razmišljala (mislim da je tu kriv i ovaj tač ekran koji radi i kada mu se približi prst). Hajde to i nekako,ali duple cene?! Jedna da vas privuče,a druga (veća) kada plaćate,npr.

Balea čudesni aparatić

    Nije tajna da i žene imaju malje na licu,neke manje neke više,ali dlačice su tu i mi ih ne volimo. Iako one nisu tu bez razloga i njihova funkcija je prevashodno zaštitna (štite kožu od spoljašnjih loših uticaja) nekada hormoni ne funkcionišu kako treba pa ove nežne,fine,skoro nevidljive dlačice počnu da budu primetnije. Kao izrazito svetla dugo sam odolevala,ali su pre par godina i moji hormoni rešili da naprave žurku i eto meni brčića pa i brade.Sa bradom sam izlazila nekako na kraj,ali brčići. Pinceta nije dolazila u obzir,tračice bi mi pokidale i malo kože,a opet ne sve dlačice,dep.kremi treba 3 sata da deluje,a onda mi se ospe koža... i sve tako dok se nije pojavio ovaj Balea čudesni aparatić. Odmah sam potrčala da ga kupim. :D  Kod mene je uvek iskreno (što se i vidi po postu) tako da nisam krila oduševljenje ni na instagramu kada sam aparatić kupila i tu su me zatekli,da ne kažem šokirali neki komentari.