Пређи на главни садржај

Постови

Приказују се постови за октобар, 2019

Mama daj nešto slatko

Da li slatkiši mogu da budu zdravi? Itekako! Od kako sam primorana da kompletno promenim način ishrane,počela sam da preispitujem i to što mi deca jedu,naročito starije dete. Tu mi muž ne pomaže,čak se raspravlja oko namirnica. Zna se kako smo nekada rasli i hranili se. Iako smo jeli parizer i viršle,sve je bilo zdravije. Jela su se kuvana jela,domaća,domaći kolači,nije se živelo na brzoj hrani,gaziranim sokovima i slatkišima. Slatkiši su u 90. -im bili luksuz,ali eto to je još ispalo dobro. I tako ja rešim da naučim starije dete da jede zdravije,a kako deca vole slatkiše (volim ih i ja) bacila sam se u istraživanje. I evo šta sam pronašla:

Dresslily halloween

S obzirom na predstojeći praznik,koji se sada slavi širom planete,pravo je vreme za kupovinu na Dresslily  sajtu.  Given the upcoming holiday, which is now celebrated around the globe, it is a good time to shop at Dresslily  site. Pogledajte novitete Here are the new arrival  :

Pure Born pelene

 Ovaj post je u mojoj glavi imao desetine početaka,ali ni jedan mi nije odgovarao. Kako da počnem post na veoma ozbiljnu temu,a da ne odem od teme posta , kada ima toliko toga da se kaže. Mnogi i dalje ignorišu,ali sada svi znaju (naročito vrapci na grani) koliko je stanje planete teško. Ali šta mi tu možemo da uradimo? I pojedinci mogu mnogo,npr.možemo da štedimo struju,vodu,da recikliramo,a ono što me je jako obradovalo je što sada možemo da koristimo pelene (za bebe) koje čuvaju našu planetu. :D Ovaj novitet me je stvarno oduševio!